reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobry ;-)

noc mialam okrutna :baffled:
znowu sie mojej chrzanionej ósemce przypomniało, zeby sie wyzynac :eek::wściekła/y:
tak wiec spałam niewiele gr...
ale po rannym spacerkuz psem, jak sie polozylam, to dopiero o 11:00 sie zwlekłam, i to jeszcze tylko i wyłacznie dlatego, ze listonorka zadzwonila :szok::-D
w szoku jestem, bo juz nie pamietam kiedy ostatnio mi sie to przytrafilo hihi :laugh2:

dobra, uciekam na jakies sniadanko ;-)

Ooo... żesz....!!!! ÓSMY kwadracik!!!! :szok::szok::szok:

Iwonka a to nie 3 miesiące mają przypadkiem??
pamiętam że w ubiegłym roku dostałam równiutko po 3 miesiącach.
tak,tak machnęłam sie w cyferkach,do 3 miesiecy maja czas,nawet nie zauważyłam,ze napisałam 2

ja tez mam psutki w lodówce,ale obiad za to gotowy
wiec chyba tylko wyjde po chlebuś i cos do niego,a potem sobie poleżę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jakby za kare że tak długo dziś spałam wzięłam się za sprzątanie.
Poodkurzałam, pomyłam podłogi i zrobiłam porządek w szafie w przedpokoju. No i oczywiście padłam. :confused2: A się ani nie śpieszyłam, czy nie nadwyrężałam:wściekła/y: Normalnie jak inwalidka jakaś:-(

ps. urwanie chmury u mnie było przed chwilką ale już minęło, za to dalej chmury idą...ach...się nabyło tego słońca:sorry:
ps. 2 dzięki za przypomnienie! miałam skarbówce 1zł wpłacić i oczywiście zapomniałam!!!

a ja dziś wracając po 8 z pobrania krwi nie skorzystałam nawet z wc w przychodni, bo uznałam, że śmignę prędko SKM do Pruszkowa i za 50 min. będę w domku, to doniosę; i co? dochodzę na dworzec a tam informują, że skm opóźnione o prawie pół godziny!! ale zła byłam;
ale wytrzymałam, dobrze, że drożdżówkę miałam, to się dosłodziłam na pocieszenie:-)

witam
przygnębienie trwa i pewnie trochę potrzyma.

dzieciaki od godziny spią więc chciałam obiad gotować, wszystko poszykowane a tu NIE MA GAZU!!!dzwonie do spółdzielni a tam mówią ze poważna awaria i co ja teraz mam tym maluchom dać jesc??? ja się najem truskawek Starszemu dam na zapiekanke mężowi kazałam zjesc na miescie ale im co??? gdybym miała zupkę to bym pogrzała w mikrofali..

to jest właśnie najgorsze ba ja jak za długo trzymam to mi rwie mocno dół brzucha i ledwo ustać mogę

ja mam dokładnie tak samo... najgorsze jest to, że nie chce się, nie chce się a raptem - NATYCHMIAST muszę iść do toalety. Jeśli potrzymam chwile, to nie mogę się wyprostować, tak boli dół brzucha. Więc teraz jak gdzieś wychodzę, to nawet jeśli mi się nie chce - najpierw wizyta w toalecie ;-) a dopiero potem za drzwi :-)

a teraz uciekam... mam dziś USG piersi...

do potem!

reklama
No Efe niezle a wiesz ze za to kary sa:tak::tak::-D:-D
Coś ty urząd skarbowy nie bawi się w ściąganie długu jeżeli jego wartość jest niższa niż koszty upomnienia czy tam wezwania do zapłaty a te wynoszą u nich jakieś 8zł:tak:

A ja mam dziś dzień sprzątania normalnie. Nie mogę się opanować. Muszę sobie ciśnienie zmierzyć, bo chyba jakiegoś turbo doładowania dostałam.

No tak to przecież syndrom wicia gniazda:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry