reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja dziś wracając po 8 z pobrania krwi nie skorzystałam nawet z wc w przychodni, bo uznałam, że śmignę prędko SKM do Pruszkowa i za 50 min. będę w domku, to doniosę; i co? dochodzę na dworzec a tam informują, że skm opóźnione o prawie pół godziny!! ale zła byłam;
ale wytrzymałam, dobrze, że drożdżówkę miałam, to się dosłodziłam na pocieszenie:-)

To mieszkamy na dwóch końcach SKMki - ja Rembertów ;-)

Witam sie sierpniówki!
Ja dziś po przejściach, bo mi Pan cofając uderzył w samochód, przesunął mi go o pół metra (a nie było to łatwe bo samochód był na biegu), wgniótł zderzak, a jak mu zwróciłam (grzecznie:wściekła/y:) uwagę to powiedział, żebym nie histeryzowała bo nic się nie stało....:wściekła/y:
Tak mnie wyhuśtał, że dopiero po 2 godzinach policjant załagodził sytuację. Oczywiście wyszło, że miałam rację!!!!!!!:laugh2:

To mieszkamy na dwóch końcach SKMki - ja Rembertów ;-)

:-Dto sobie raczej nie pospacerujemy razem;-)

agusia, normalnie jestem z Ciebie dumna, że nie dałaś się zrobić w karolka i wyszło na Twoje!!

dziewczyny padam... chyba muszę się zdrzemnąć, bo gubię wątek, zawieszam się, zaraz pacnę łepetyną w laptopa... ja to jednak nie jestem stworzona do rannego wstawania:baffled: a takie ambitne plany na dziś miałam, typu: sprzątanie domu i szukanie miejsca w szafie na reklamówki z ciuszkami małej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam czwartkowo ;-) u mnie pogoda od rana porypana, raz słonka trochę a raz leje jaky oberwanie chmury było, i oczywiście JA w ten NAJWIEKSZY deszcz musiałam wyjsc na uczelnię a jak doszlam to przestalo... ehh jak wracałam to tez lało i teraz juz znowu słonko widać, masakra:baffled:

Zeżarło mi suwaczek jeden :baffled:
Ale mam lenia okropnego , nawet jeść mi się nie chce obiadu, uczyć się musze bo jutro przedostatni egzamin :nerd: eh
Pogoda robi swoje, spać się chce przez te deszcze

JEST TU KTOŚ W OGOLE?? :-) obiad wszycy jedza czy jak??? :P
ja chyba czereśni podjem...

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem tylko z doskoku ,bo pranie robię ,prasuję i sprzątam chociaż udaję ,że sprzątam ,ale wczoraj M posprzątał podłogi umył i kurze pościerał to specjalnego bałaganu nie ma ,tylko te kudły psie niech je szlag trafi:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry