reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.

A ja dziś specjalnie się nie wysilam,obiad zrobiony i się obijam czekam na mojego i jedziemy już do miasta a na 17 wizyta-ciekawe o której wejdę-jak zawsze będzie godzinne spóźnienie:baffled: Ale już z tych nerwów boli mnie brzuch.....

Kasiu ale jak to żadnego!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:???????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.
To już przekracza wszelakie normy, BRAK SŁÓW !!!

Malinka to tylko glupi konkurs ale az sie poryczalam. Strasznie przykre, tyle ludzi sie w to zaangazowalo. Mam nauczke zeby wiecej nie brac w czyms takim udzialu, za duzo nerwowo to mnie kosztuje:no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry