Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to robię na raty,więcej czasu mi to zajmuje ,ale cóż wypada mi się tylko z tym pogodzić .Po porodzie jak dojdę do siebie znów będę na obrotach:-)No mi tez by pasowalo wziąć się za porządkii chyba tak zrobię.
Pożarłam dwie miseczki czereśni to mogę działać powolutko, może mi wyjdzie to sprzątanie.
Ale już z tych nerwów boli mnie brzuch.....

???????????????To już przekracza wszelakie normy, BRAK SŁÓW !!!Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.
Nie dziwie sie ze tak zareagowalasMalinka to tylko glupi konkurs ale az sie poryczalam. Strasznie przykre, tyle ludzi sie w to zaangazowalo. Mam nauczke zeby wiecej nie brac w czyms takim udzialu, za duzo nerwowo to mnie kosztuje![]()
Kolejny dowod na to jaki ten swiat jest niesprawiedliwy
Kasiu to okropne!!!To jakiś przekręt!!!!!!!Nie przejmuj się tak bardzo szkoda nerwów na taki....ehh no trudno.Malinka to tylko glupi konkurs ale az sie poryczalam. Strasznie przykre, tyle ludzi sie w to zaangazowalo. Mam nauczke zeby wiecej nie brac w czyms takim udzialu, za duzo nerwowo to mnie kosztuje![]()