reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A u mnie słonko wyszło w końcu na dobre i nebo czyste :) oby tak zostało :)
Aga to Ty zły kraj wybrałaś, Włochy by Ci się przydały a nie Irlandia :))
Mam w końcu truskawki z mego ogródka, normalnie cudo w porównaniu do tych kupowanych to niebo i ziemia, pożeram jak szalona

reklama
ooo to same rarytasy, sernika to i ja bym zjadła :-p fajnie że masz od kogo dostać, mój brat też w Irlandii mieszka to jak tylko przyjeżdża to wiem że muszę mieć zapasy typowego polskiego jedzonka :-)

moge sobie zrobic sama ale to nie to samo jak sie ma gotowe hehehhehe:)
dla nas tez zawsze przywoza zapasy kilebaski i takich tam pierdolkow:) zawsze taniej niz kupowac w polskim sklepie:)

Aga hehe no mi tego nie musisz mówić, ja mam na miejscu wszystkie składniki a robić się nie chce :-p:zawstydzona/y: biszkopt z truskawkami to raz dwa, ale nad makowcem albo sernikiem trzeba posiedzieć troszke.. ;-)

Malinka!! ale mieszkanke zrobiłaś :-D (ps. wysłałam Ci zaproszenie na Klasie - mam andzieje że to Ty bo nie jestem pewna na 100%) :-D

Ostatnia edycja:
Maggie no mieszanka wybuchowa teraz mi cos dziwnie jeździ po brzuchu i to na pewno nie Tomek:baffled::eek::eek:

A tak dziękuję za zaproszenie właśnie zaakceptowałam:-D
Uciekam dziewczyny poleżeć musi mi się żarełko ułożyć bo pęknę!!!Do jutra PAPA:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie tylko szybo witam dalej odpoczywam nad morzem troche tu chlodno ale mozna spacerowac
Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o brzuszki
Mi jeszcze ten cukier spedza sen z powiek ale jakos daje rade zrazjak przyjade mam wizyte wiec wszystko sie wyjasni
Pozdrowienia z Sarbinowa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry