reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szok, właśnie dowiedziałam się że koleżanka z podstawówki 2 lata odemnie starsza która wybierała mnie ze szkoły i zawozila do domu podźgała córkę nożem a sama się powiesiła. SZOK

reklama
Hej Brzuchate Laseczki
Wpadłam do was a tu takie smutne wieści..

Tęsknie za wami niemiłosiernie, i brakuje mi porannych pogaduszek przy kawce
Podglądam was czasem na nk, piękne brzuchy już niektórym wyrosły!!!!!!!
Czas tak szybko płynie.... Teraz to już żadna nie będzie narzekać że ma mały brzuszek :laugh2:

U mnie bez zmian, jestem po dwóch seriach chemii, jutro zaczynam trzecią, betka spadła do 280, przed nami jeszcze co najmniej 3 serie
także domyślacie że nie najlepiej się czuję (lekko ujmując) fizycznie i psychicznie
przez jakiś czas byłam na wątku ciąża po poronieniu, dziewczyny są tam cudowne, jest koti i słodziutka,sonita, pamiętacie? były też na sierpniówkach.
na początku bardzo mnie wspierały po stracie.
niestety wszystkie myślą o kolejnych ciążach, starankach, badankach, a ja po prostu nie mogę....

może uda mi się zajść w ciąże jak wasze dzieciaczki zaczną stawiac pierwsze kroki

Babeczki kochane, ściskam was mocno (jak tylko potrafię)

kasia, aneczka, deli, miranda,aga_irl, anetki dwie, agusie dwie, basieńki dwie, malinka, piwonia, mju, ann, efe, maggie, natt, mika, taszka,andziaa, iza
- kocham was sierpniowe grubasy ;-):eek::happy::sorry::baffled::-D:rofl2:
powodzenia

Emmy kochana my tez tesknimy za toba i calym sercem jestesmy z toba......bedzie dobrze zobaczysz,mam kolezanke co tez brala chemie,wiec wiem co to znaczy i powiem ze nie zazdroszcze ,ale najwazniejsze zebys byla silna i nie poddawala sie to duzo daje,naprawde....
My tu wszystkie bedziemy trzymaly kciuki za Ciebie kochana....trzymaj sie.....:happy:

Emy, super ze sie odezwalas:-) Czesto mysle o Tobie, widze ze walczysz: i o to chodzi
wspolczuje ci bradzo chemii, ale mam nadzieje ze pomoze
trzymam kciuki z calych sil:tak:

Witam sie z rana i uciekam z psem na spacer bo słonko świeci (uffffff wczoraj tak fatalnie sie czułam ,że przespałam 5 godzin w ciągu dnia ,poszłam spac o 24 i wstałam o 6:10)Ale jestem jak nowa:-):-):-)

reklama
Witajcie brzucholki :tak:
Emy super, że napisałaś, wszystkie tu za Tobą bardzo tęsknimy a jeszcze bardziej to trzymamy kciuki za Ciebie, bo musi sie udać INNEJ OPCJI BRAK !!!
Ściskamy Cię mocno, TRZYMAJ SIĘ ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry