reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a no to chyba ze masz dwie basia:)
my do sypialni tez bedziemy wstawiac lozeczko zeby nie trzeba bylo biegac do malenstwa:) my sypialnie mamy na dole a dziewczyny kazda swoja na gorze....no i mamy jeden wolny pokoj:) jak malenstwo podrosnie tam mu zrobimy pokoj:)

reklama
Witam sie z rana.....
Umnie pogoda dzis (mam nadzieje ze taka juz zostanie) piekna,od rana swieci slonce.....az chce sie zyc...hi,hi....no i Gosia nie miala juz w nocy goraczki.....wiec idzie ku dobremu....:-D

A ja pije sobie kawusie....
Dzis przy tej pogodzie moze wreszcie wypiore wozek po Gosi....bo do tej pory nie dalo,bo padal deszcz...:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry,
Anet, dobrze ze mala szybko zdrowieje:tak:
Basiu ja wole szafe niz jakikolwiek inny mebel. Nie lubie jak mi sie ciuchy gniota.

Ostatnia edycja:
u mnie też narazie słonko świeci, a po niedzieli ma juz być ciepełko, zobaczymy czy im sie sprawdzi :tak:
ja dzis luzy bo do mamci na obiadek jedziemy, po drodze tylko zakupy zrobię i laba
:-D
Potem jak wrócimy musimy jeszcze pokonczyć zielnik, który córka ma na poniedziałek zrobić, koniec roku a pani wymysla ufff... kilka roślin będę musiała poszukać nazw bo nie mam zielonego pojęcia jak sie nazywają :szok:

u mnie też narazie słonko świeci, a po niedzieli ma juz być ciepełko, zobaczymy czy im sie sprawdzi :tak:
ja dzis luzy bo do mamci na obiadek jedziemy, po drodze tylko zakupy zrobię i laba
:-D
Potem jak wrócimy musimy jeszcze pokonczyć zielnik, który córka ma na poniedziałek zrobić, koniec roku a pani wymysla ufff... kilka roślin będę musiała poszukać nazw bo nie mam zielonego pojęcia jak sie nazywają :szok:
Dobrze ze do mamci a nie do tesciowej :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry