aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
podgladalam wasze brzuszki hehhehehe
wstawilam tez zdjecie ale ubrane
hahahha
wstawilam tez zdjecie ale ubrane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tu mu kelner odpowiada... " a czego pan by sobie życzył? "

ten w SZOKU !!!!
i co najsmieszniejsze mieszkali niedaleko nas 

No i specjalnie dla niego zrobili kotlet schabowy !!!! Mój wniebowzięty... jak niewiele potrzeba do szczęscia hi hi 

A nie opowiadałam Wam jak mój miał numer w Chinach 2 dni temu.
Poszli wieczorem do restauracji, oczywiście chińskiej, kelner podaje menu, tam sama chińszczyzna więc mój z nadzieją że i tak nikt go nie zrozumie mówi do siebie cytuję:
" kur..., mogliby coś normalnego do jedzenia zaproponować!!!"a tu mu kelner odpowiada... " a czego pan by sobie życzył? "
ten w SZOKU !!!!
jak sie okazało, obsługa tej restauracji uczyła sie w Polscei co najsmieszniejsze mieszkali niedaleko nas
No i specjalnie dla niego zrobili kotlet schabowy !!!! Mój wniebowzięty... jak niewiele potrzeba do szczęscia hi hi
![]()

no Anet super, a szkoda bo my w zielniku akurat szałwii nie mamy, nie było nigdzie

No widzisz nie mowilas bym ci wyslala.....hi,hi....mamy jeszcze melise i tymianek.....no Anet super, a szkoda bo my w zielniku akurat szałwii nie mamy, nie było nigdzie![]()
a może mi powiesz czy takie zółte kwiatki podobne ciut do rzepaku to dziurawiec?No widzisz nie mowilas bym ci wyslala.....hi,hi....mamy jeszcze melise i tymianek.....