reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A nie opowiadałam Wam jak mój miał numer w Chinach 2 dni temu.
Poszli wieczorem do restauracji, oczywiście chińskiej, kelner podaje menu, tam sama chińszczyzna więc mój z nadzieją że i tak nikt go nie zrozumie mówi do siebie cytuję:
" kur..., mogliby coś normalnego do jedzenia zaproponować!!!" :szok: a tu mu kelner odpowiada... " a czego pan by sobie życzył? ":szok::szok::szok::szok: ten w SZOKU !!!!
jak sie okazało, obsługa tej restauracji uczyła sie w Polsce :tak: i co najsmieszniejsze mieszkali niedaleko nas :-D:-D:-D No i specjalnie dla niego zrobili kotlet schabowy !!!! Mój wniebowzięty... jak niewiele potrzeba do szczęscia hi hi :-D:-D:-D

A nie opowiadałam Wam jak mój miał numer w Chinach 2 dni temu.
Poszli wieczorem do restauracji, oczywiście chińskiej, kelner podaje menu, tam sama chińszczyzna więc mój z nadzieją że i tak nikt go nie zrozumie mówi do siebie cytuję:
" kur..., mogliby coś normalnego do jedzenia zaproponować!!!" :szok: a tu mu kelner odpowiada... " a czego pan by sobie życzył? ":szok::szok::szok::szok: ten w SZOKU !!!!
jak sie okazało, obsługa tej restauracji uczyła sie w Polsce :tak: i co najsmieszniejsze mieszkali niedaleko nas :-D:-D:-D No i specjalnie dla niego zrobili kotlet schabowy !!!! Mój wniebowzięty... jak niewiele potrzeba do szczęscia hi hi :-D:-D:-D

Dobre Mika.....ale chociaz sie najadl....a tak by glodny chodzil...hi,hi.....:-D

Ja sie ulatniam na jakis czas.....trzeba cos ugotowac....i pranie drugie wstawic....
Milego dzionka zycze i slonecznego....:-)

no Anet super, a szkoda bo my w zielniku akurat szałwii nie mamy, nie było nigdzie :baffled:
No widzisz nie mowilas bym ci wyslala.....hi,hi....mamy jeszcze melise i tymianek.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry