reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja
ja za to nie śpie od 5 bo strasznie boli mnie gardło,do tego znowu mam powiększony i bolesny węzeł chłonny,mam taką kulkę na szyi i niestey bede zmuszona z tym do lekarza isć bo samo to nie zejdzie ,a zrobiło mi sie to juz 2 raz w życiu,a do tego potworny ból głowy,jednym słowem sie załatwiłam

Emy ja tez cały czas mysle o tobie,ściskam cie mocno i zycze powodzenia w leczeniu,a zobaczysz,ze za jakiś czas sama bedziesz znowu sie cieszyła

reklama
Mnie też strasznie głowa boli od rana, ale widze na barometrze że niskie cisnienie, wiec może kawa pomoże?

Piwonia Kuruj sie, tez mam gardło obolałe do tego katar.... w nocy cięzko spać :baffled:

Witam i ja.
Piwonia no nie znow nastepna choroba ci sie przyplatala ty sie wychorujesz za wszystkie czasy. :no::no:
Emy kochana zagladaj do nas zawsze bedziesz miala otwarty dostep do naszych zdjec i spraw. Trzymamy kciuki za ciebie i twoje zdrowko. Obys lepiej zniosla te nastepne serie niz poprzednie. I mam nadzieje ze niedlugo bede miala mozliwosc podgladac cie na innym forum przyszlych mam.
U nas dzis slonko ale pewnie chlodno. I niby po niedzieli ma sie zrobic cieplej uwierze jak zobacze:baffled::baffled::angry::angry:
Milego weekendu

EMY trzymam kciuki za Ciebie:-D
duzo zdrowka zycze:-D
kolezanka wpadla o 7 rano na kawe:wściekła/y:
myslalam ze ja powiesze:wściekła/y:

rozrysowalam jak w pokoju poustawiam:-D
za bardzo na 9 metrach nie ma jak... musze sie pozbyc komputera i szafy z pokoju:wściekła/y:
jakos trzeba dac sobie rade;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry:)
Emy fajnie że się odzywasz bo nikt cie tu nie zapomniał:)
trzymam kciuki:)
u mnie pogoda do kitu znowu, żeby to chociaż się określiła czy pada czy nie a tak to świeci słonko i leje bleeeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry