reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja się dziś nie wyspałam. Sąsiadka nade mną(szczerze to nawet nie wiem jak ona wygląda) co jakiś czas robi imprezki.Pech w tym, że mury cienkie i słychać każde słowo. Dziś balowali między 0-2, ale w miarę mi się dobrze spało i tylko jak wstałam siku to ich słyszałam, ale potem zaczęli od 5:50. Kończy mi się cierpliwość, następnym razem dzwonię po straż miejską, bo sama tam nie pójdę.Nie znam towarzystwa, jeszcze mi co zrobią a ja przecież brzusio muszę chronić.

A ja się dziś nie wyspałam. Sąsiadka nade mną(szczerze to nawet nie wiem jak ona wygląda) co jakiś czas robi imprezki.Pech w tym, że mury cienkie i słychać każde słowo. Dziś balowali między 0-2, ale w miarę mi się dobrze spało i tylko jak wstałam siku to ich słyszałam, ale potem zaczęli od 5:50. Kończy mi się cierpliwość, następnym razem dzwonię po straż miejską, bo sama tam nie pójdę.Nie znam towarzystwa, jeszcze mi co zrobią a ja przecież brzusio muszę chronić.
też mam takich fajnych sąsiadów, fakt rzadko robią imprezki ale jak robią to już na całego, ale gorsze dla mnie są odglosy pozycia intymnego :szok::szok::szok: bo parka nie jest już młoda a on taki nieciekawy z wyglądu i jak sobie wyobrażę zgodnie z odłgłosami zza ścianą co oni tam robią to....:happy::happy::happy::eek: a potem na drugi dzien ten z uśmieszkiem na twarzy mnie wita " dzień dobry Piekna Sąsiadeczko" fuujjjjjjjjjj !!!

Mika i nawzajem. Ja zmykam pod kołdrę bo muszę się kurować z moim przeziębieniem. Mąż odsypia nockę więc idę się ogrzać do niego. Jeszcze jedną herbatkę z miodem i cytrynką sobie zrobię.

a ja robię przymusowe, nieplanowane pranie (nie wiem jak wysuszę bo grozi deszczem a w domu to mi od razu jakoś wilgocią podchodzi)mały w nocy zwymiotował i nie wiem czemu ani kaszlu nie miał i nie ma , ani gorączki może mu coś zaszkodziło oby to...

reklama
dzien dobry sobotne z krainy deszczowcow;-)
pada non stop od wczoraj, zakupy spozywcze z samochodu do domu udalo nam sie przeniesc co prawda ale ubrania nam sie teraz susza,
wiec sobie siedze i patrze na wozki i lozeczka w internecie...

milej soboty zycze

Aneczka, a Areczek sie lepiej czuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry