reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczyny nareszcie doczekałam się fotki mojego maleństwa nie jest zbyt wyraźna dlatego ze robiłam ją telefonem z monitora bo oczywiście papieru znowu nie mieli ale jest i widać że nosek ma zadarty :wink:

reklama
Witam sie dziewuszki.

A ja od rana mam dobry humor bo kase mi wpłacili mimo ze pani w urzedzie powiedziała ze moze to potrwac 3 tyg. a tu niecały tydzien i jest kasa:-).

Co do tego artykulu to zgadzam sie chociaz ja sama pare razy łyknełm piwka bo sie nie mogłam opanowac:sorry:,ale jak mam sie napic to zawsze sobie mysle czy dała bym małej piwa w butelce i to mnie powstrzymuje.Chociaz co jest najdziwniejsze jak gdzies wychodzimy to czesto znajomi i rodzina(czyt. tesciu) namawiaja mnie na "małe"piwko czy szklaneczke wina bo to nie zaszkodzi:szok:.

Witam się i ja już po śniadanku i po kawce ale za to z herbatką z cytrynką:-D
pogoda jakby miała tendencje do poprawy przynajmniej brak opadów nawet mżawki nie ma i tyle już mnie cieszy ale na słonko czekam:wściekła/y:

Dla mnie nawet "popijanie" to wcale nic dobrego!!
Ja jak czuję ruchy maleństwa i wiem że tam jest taka mała istotka to po prostu nie wyobrażam sobie podawać jej alkoholu :baffled:

A my wczoraj wróciliśmy z działki :-)
Dzisiaj od rana jestem taka kopana że aż mnie lekko boli :-p

ja teraz lecę do przedszkola umowę podpisać na wakacje bo nie chce żeby chłopcy w tym kurzu siedzieli mam tylko nadzieje że skończymy ten remont przed porodem bo jak na razie to ciągle jakieś nieplanowane prace dochodzą :hmm:

Gosia, przeczytałam ten artykuł i wiele innych na ten temat, kiedys się tu wypowiadałam na ten temat.
to jest wybór kobiety czy pije czy sobie popija
ja popijam sobie raz w tygodniu piwko czy lampke wina z wodą i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu

Sempe, nikogo nie oceniam :-)
jak piszesz, to jest Twój wybór, Twoje dziecko, Twoje sumienie.

A ja w calej ciazy to wipilam dwie lampki winka,no i ostatnio na paniejskim jedno piwko karmelowe....a tak to staram sie nic nie pic....

Spadam na chwile ide na dworek.....narka.....

Ja załączam mojej córci muzyczkę i lecę robić się na bóstwo i na zwyczajowe porządki po weekendzie:-)
Życzę miłego dnia!
Podobno już niedługo ma być cieplutko (nie mogę się doczekać):sorry: Tylko trzeba nam cierpliwości!

reklama
Witam,
u mnie ladna pogoda.
Co do alkoholu to ja nie pijam. Wychodze z zalozenia ze przeciez moge sie obyc bez lampki wina a jesli moze zle wplynac na mala to przeciez nie ma sensu. Tak samo przestalam palic. W dzien, w ktorym sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wyrzucilam papierosy. Chociaz nie powiem ze nie mam ochoty....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry