reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej wszystkim.
Ja dzis po wizycie. wszystko w porzadku. Mialam dzis isc od busa 3km ale nie dalam rady, z cala premedytacja lapalam okazje. taki mily chlopak sie zatrzymal no to ja do niego ze dziekuje bo w ciazy to ciezko a on ze o to pani jest w ciazy:szok::szok:Pewnie sobie myslal ze taka gruba jestem:eek::eek:
Dobrze ze pogoda dzis malowiele. Mam nadzieje ze jutro nie bedzie znow padac.
Acha ja was nie zawiode i napewno urodze po terminie hehehe

Witam poniedziałkowo i dość leniwie:-)

Po przeczytaniu tego artykułu o piciu w ciąży trochę się wystraszyłam bo czasem sobie wypiję Karmi albo zrobię łyka piwa od M ale od dzisiaj koniec z tym :-(

Kasiu to miałaś farta, że chłopak się zatrzymał!:-) ale że młody to się nie poznał jak kobieta w ciąży wygląda:-)

ja 5 lipca na wczasy się i mam nadzieję ze podczas mojej nieobecności żadna mi się tu nie ropakuje przedtermonowo!!:szok:

Witam,

a ja się nadal męczę z moim choróbskiem.Antybiotyk pomógł na tyle, że mogę mówić i przełykać ale poza tym fatalnie się czuję. Jestem nadal taka osłabiona, że nic nie daję rady zrobić. Już mnie to irytuje, bo sterta do prasowania czeka, bajzel w domu niesamowity. Z tym sprzątaniem to nie bardzo mi się opłaca, bo lada dzień zaczynamy remont pokoju, ale ja nawet siły nie mam żeby kurz zetrzeć.

Witam,

a ja się nadal męczę z moim choróbskiem.Antybiotyk pomógł na tyle, że mogę mówić i przełykać ale poza tym fatalnie się czuję. Jestem nadal taka osłabiona, że nic nie daję rady zrobić. Już mnie to irytuje, bo sterta do prasowania czeka, bajzel w domu niesamowity. Z tym sprzątaniem to nie bardzo mi się opłaca, bo lada dzień zaczynamy remont pokoju, ale ja nawet siły nie mam żeby kurz zetrzeć.
widze ze moje okolice:-D:-D:-D
ja pochodze z rokitnicy:-D
wspolczuje... ja sie wykurowalam ale znowu mnie lapie:sorry:

mnie tez od rana korci by cos ogarnąć ale szkoda mojej pracy, od jutra znowu w domu będzie syfilis remontowy!
od rana przychodzą faceci i wymienią w dwóch pokojach kaloryfery a od środy reszta, malowanie szpachlowanie itp.

więc nie sprzątaj!!

reklama
Kasiu to miałaś farta, że chłopak się zatrzymał!:-) ale że młody to się nie poznał jak kobieta w ciąży wygląda:-)

ja 5 lipca na wczasy się i mam nadzieję ze podczas mojej nieobecności żadna mi się tu nie ropakuje przedtermonowo!!:szok:

Sempe- podziwiam! ale jak Ty dasz radę gdzieś pojechać jeszcze na początku lipca?? :-D:-D ja już teraz nie mam ochoty na żadne podróże....:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry