reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też bym chciała,ale żeby było urodzone o czasie i z odpowiednią wagą:-)
Ale cóz trzeba było się wcześniej zabrać za robotę to by było prędzej (ja zaskoczyłam za pierwszym razem);-)
A dzis mam stresa bo jutro wizyta u gina i pewnie będzie zawał jak stanę na wagę,bo objadam sie strasznie a mało co się ruszam i jeszcze teraz mam leżeć :-((((((((((((((((

Ostatnia edycja:
Piwonia o czym ty mówisz????!!!!
ja o porodzie,ze chcialabym juz mieć go za sobą bo jak na razie to teraz byłoby dla mnie bezpiecznie,ale wiadomo,że maluszek jest mały a moj to chyba wyjątkowo mały,ale czekamy do 16 i zobaczymy jak sie sprawy maja,potem pójde na usg,ja bym chciała tak kolo początku sierpnia urodzic juz,byle sama nie przez cc

witam sie popołudniowo.

Dziewczyny przestanicie szalec ze chcecie juz :-D,nasze malenstwa wiedza gdzie im najlepiej i na razie niech zostana w brzuszkach.

A ja z miastaw wrociłam i jak zwykle kupiłam o pare kilo za duzo:zawstydzona/y:,dobrze ze M nie widzi ile czasami dziwigam bo chyba by mnie udusił:angry:.Ale mam czeresnie i brzoskwinie i jeszcze troche dobrego jedzonka:-)

ja też dziś sie zapusciłam do sklepu nie autem tylko spacerkiem... no i tyle zakupów zrobiłam ze do domu dojść nie mogłam a w sumie szłam tylko po mleko hi hi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry