Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaaa, tylko tragarza brak noo i sponsor by sie przydałja tez tak mam.... masakra
tak to jest jak wchodzi baba do sklepu![]()

tragarza mam zawsze ze sobataaaa, tylko tragarza brak noo i sponsor by sie przydał![]()

ja truskawek pae do smakua ja zajadam truskawki, przegryzam arbuzem i czereśniami![]()

kupiłam fotelik do samochodu-potem się pochwale.
to fajnie jak milo spedzilas czasHej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale miałam zabiegane dni!!!
Wczoraj byliśmy w Kalsku na targach rolniczych TO 60KM JAZDY SAMOCHODEM W JEDNA STRONE I WIECIE CO MYŚLAŁAM ŻE W POŁOWIE JUŻ WYSIĄDE Z AUTA I DO NIEGO nie wrócę!!!
Ale było bardzo fajnie!!Nic sobie nie kupiłam ale pooglądałam sprzęty rolnicze i spędziłam miło niedziele!!
A dzis od rana na mieście na badaniach i w urzędach i na zakupach-najprzyjemniejsza sprawakupiłam fotelik do samochodu-potem się pochwale.
A i na ślub siostry(bo to już teraz w sobotę) kupiłam bluzkę jak ją przepiore to cykne fotke i powiecie czy moge tak iść bo nic ładnego na siebie nie mogłam znaleść te ciuchy ciażowe to dla gigantycznych ciężarówek a nie dla takiej chudziny tylko z brzuchem jak ja![]()

moj chce wozek z fotelikiemja juz tez mam foteliki do samochodujeden jak bedzie male do 10 kg i drugi od 9-36
![]()