Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leżę i zaciskam nogi najgorzej jest z sikanie (siadaniem na sedes -boję się).Na pogotowiu jak robili mi usg to patrzę a tam wielki czarny balon a córki brak ,ale se myślę jeszcze chwile temu czułam ruchy -niemożliwe.Gin widzi moją mine i się śmieje :co pani tak wystraszona dziecko jest a ten balon to pęcherz pełny ,prosze iśc się załatwićmi też brak;p
a tobie basiu fajne rzeczy wychodzą
chogata nogi zaciskaj i leż grzecznie w łóżku!!!!

ja jestem,chciałabym,ale wiem,ze musze poczekać,ale teraz dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie,ale zobaczymy jeszczeNo to niezle Chogata. Ale teraz to ty lez odpoczywaj jak najwiecej, bo chyba nie chcesz byc pierwsza co??Narazie to chyba w ogole nie ma chetnych;-);-)
no ale z drugiej strony rozumiem że chcesz z dziećmi spedzic troche czasu :-)
I co Piwonia ,że byś teraz urodziła ,jakiś czas i tak w szpitalu byś spedziła ,bo wczesniak by był.Ja tak jak mówiłam chciałabym na początku sierpnia tak ,żeby już trwał 9 mc.Dwa dni max. w szpitalu i do domu :-)ja jestem,chciałabym,ale wiem,ze musze poczekać,ale teraz dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie,ale zobaczymy jeszcze