Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

młodsza juz 3 miesiąc ma katar i nic juz nie skutkuje,wiec czekamy az przejdzie chyba sam,dobrze,ze przestała kaszleću mnie padało pół nocy mam nadzieję że dziś do wieczora nie będzie padać bo muszę z młodym pojechać sandałki mu kupić , skubańcowi nogi rosną jak nie wiem adidasy ostatnio kupiłam 30 nie wiem jak sandałki bo te co ma za małe:/
Iwonka a jak córki? dobrze wszystko? nic nie piszesz a widać że się czymś martwisz?
u mnie pewno tez na tle alergicznym,ale odkad zmieniłam lekarza to jestem zła na tą lekarke bo ona ma ten katar gdzieś zaprzeproszeniem,a tamta od razu mi leczyła dziecko,ale teraz nie mam zamiaru wracac tam,bo kolejka po kilka godzin,dosć daleko wiec nie byłabym w stanie,kiedyś byłam o 21 dopiero w gabinecie,a do domku mam potem ponad godzinke wiec nie ma szansoj Iwonka współczuję
mój też coś smarka od tygodnia ale kaszelku nie było ani razu więc to pewnie te zakichane trawy:/