reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o pogodzie to już nawet nie mówię bleee
nawet zakupów nie mogę zaplanować a ledwo się już kulgam..
ja daję młodemu 2 inhalatory i syrop na alergie i krople nic więcej chyba mi nie wymyślą już...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
U nas sloneczko ale wieczorem i w nocy padalo, po poludniu pewnie tez bedzie.
Piwonia mozemy sobie rece podac bo u mnie to samo. Kuba juz zdrowieje obylo sie bez lekarza, maly tez juz smarcze ale ostro sie sama wzielam za jego leczenie narazie sie nie pogarsza:tak::tak:Ech te dzieci:confused2::confused2:
W planach dzis kapusniaczek ale musze sie niedlugo za niego wziac bo pozniej to wcale nie bedzie mi sie chcialo:baffled::baffled:
Milego dnia wszystkim zycze

witam
antybiotyk działa więc mam nadzieję ze do niedzieli juz będe całkowicie zdrowa.
w całym domu mam rozłożoną folie, masakryczny widok!!!! no ale cóż, jak remont to remont.

wczoraj wieczorem głowa mi pękała jak cholera, pojechałam odebrac recepte do gina i tam sobie zmierzyłam ciśnienie jak na mnie wysokie 140/90 i tętno 120:szok: ledwo prowadziłam auto.

dziś jeszcze ogłoszą w gimnazjum wyniki testów, nie wiem na co ja liczę ale na cud to chyba za późno!

buziaki

Cześć dziewczynki :))
Trochę mnie nie było, bo ostatnie zaliczenia na studiach i pakowanie małe no i jestem w Zamościu u teściów :))
Gorąco jak nie wiem od wczoraj, ale póki nie muszę wychodzić to jakoś daję radę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry