reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
do lipca co najmniej jak ja:)))
nie pamiętam kiedy jadłam kapuśniak...
dziś mam tortillę na obiad a teraz jem na śniadanko dwie kanapki z serem i do tego mam mleko szok dla mnie ostatnio od jakiś 10 dni chce mi się mleka!! a ja poza takim prawdziwym od krowy mleka samego surowego nie lubię a teraz codziennie wypijam sobie małe 250ml łaciate smakowe i mam jobla na tym punkcie;p przynajmniej zgaga mniejsza;p

ja na poczte to takim spacerkiem delikatnym-blisko domu wiec powinno byc ok a apteka jest przy poczcie wiec sie nie nachodze.dziesiaj bedzie dobrze-mam nadzieje i ten dwupaczek przynajmniej do przyjazdu tesciow (tj.16.07) potrzymam:tak:

Witam mamuśki!

U mnie na szczęście dzisiaj trochę lepsza pogoda, nie ma takiej duchoty, więc jakoś funkcjonuję.
Jestem zła na siebie bo mam wizytę 16.06 u gina i miałam dzisiaj iść na wyniki i zapomniałam :angry:, jak się obudziałam to było przed 9:00 i laboratorium zaraz zamykali. Coraz gorzej u mnie z pamięcią:-p. Może uda mi się w poniedziałek jeszcze zrobić.

Dzisiaj po południu wyjeżdzamy do teściowej, jak mi się uda to coś napiszę z zagranicy :tak:. Biorę się za pakowanie, jak ja tego nie znoszę :confused2:

Witam u mnie dzisiaj duszno i pewnie po poludniu bedzie padac ;) Teraz ide sobie po truskawki do sklepu ;) Wezmę od razu psa zeby nie musiec chodzic 10 razy a potem ide do mamy na herbatke ;D

Ja tez dopiero z wypraki mam pampersy ;) Ale liste mam juz przygotowana :D Wiec tylko trzeba wziac sie w garsc i wyruszyc na zakupy ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry