reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja tez jak nie smarkałam tak smarkam wcześniej to tylko wrażenie zatkania było a teraz już katarek ale ja ograniczam leki biorę tylko raz dziennie pulmicort wziewne i koniec.

ja tylko wapno dla alergików biore,ale non stop koszą trawy,drapie mnie po gardle od tego,oczy szczypią i sedzą,jak ja dam rade jak bedzie codziennie upał,bo wtedy mi sie nasila

Dzień Dobry,
u mnie dzisiaj też duszno i głowa potwornie mnie boli.
Do tego dzieciątko całą noc sie szarpało, rzucało i wogóle był szał... chyba wybiore się do lekarza bo nie wiem co się z nim dzieje.

no jest sezon na trawniki bleee a ja na osiedlu domkowym mieszkam więc codziennie ktoś kosi a niektóry to często na blokowisku było lepiej bo przyjechała ekipa raz dwa i znikali a tu niestety:/
więc mi sie po gardle ciąga bleee
Iwonka bo ty też drzewa i inne kiedy najgorsze minie? tylko nie mów że na jesieni bo płakać będę...

reklama
Moja to czasem w ciagu dnia wogole nie daje znaku zycia... ale jak tylko noc przychodzi i chce isc spac to tak skacze ze zasnac sie nie da...
U mnie też jest różnie jak w ciągu dnia jestem aktywna ,zabiegana to mała lezy spokojnie dopiero wieczorem i w nocy mi daje popalić.a jak mam taki spokojniejszy dzień to zazwyczaj budzi mnie kopniakami potem śpi do około południa potem powierci się ,poprzeciąga i wieczorem znów skacze:-)
Piję druga kawę bo coś spać mi się chce,a tu jeszcze porządki musze dokończyć:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry