reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie burza chyba dopiero będzie bo coś wieje i ciemnawo
ale i tak dziś od 13 do teraz byłam z rodzinką na dworku aż w szoku jestem nawet się ten wolny dzień udał:) i dobrze bo teraz mój chłop 3 dni do pracy ma i sama z młodym będę.

reklama
Ja tez powiem dobranoc. Znow sie zle czuje chodze i wymiotuje co chwila. Zebym nie byla w ciazy to bym pomyslala ze jestem w ciazy:tak::tak:Jeszcze maly mi cyrki odprawia nie spi w dzien wcale a wieczorem z rykiem usypia i tak dzis doszlam do wniosku ze to po aminofilinie lekach na rozkurcz oskrzeli. no ale wez mu nie dawaj tych lekow jak pomagaja. Albo niespanie, moje zmeczenie albo zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Wybor zaden.Takze zaraz padam w kimono bo jak znam zycie pobudka bedzie przed szosta:baffled::baffled:Dobranoc wszystkim

Dzień dobry ja już po śniadanku i po spacerku z psem ;-).Pogoda u mnie jak u Kasi do d..y:wściekła/y:.A miałam dziś robić grilla zamiast obiadu ,a tak będę stać przy garach buuuuuuu:angry:.
Um mnie ten suwaczek bb nie działa ,obserwuje go od paru dni i stoi w miejscu .Wy też tak maci dziewczyny??????????

witam i ja z rana,dzisiaj chyba ostatni raz juz z domku bo wieczorkiem instaluje sie juz u rodziców
a mnie dawno gardło nie bolało,bo znowu strasznie mnie drapie,ale pewno znowu to na tle alergicznym
u nas jak na razie małe słonko,ale chłodno

reklama
witam sie z kawka:-D
ostatnie dnie przy maszynie siedze:-D
u nas slonko i goraco:-D:-D:-D

mi tez nie chodzil ten suwaczek i go usunelam:wściekła/y:
nie wiem czemu:no:

moje spioszki spia:-D:-D:-D
ja koncze kawe i ide sie myc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama