reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja nawet zauważyłam,ze mi postów dziwnie ubywa,strony tez mi sie przestawiają,chyba chochliki działaja

Iwonko nie powinno sie pisac posta pod postem[ta sama osoba w krotkim czasie] jak jest opcja edytowanie i razem z Aneczka jako moderator mozemy laczyc posty w jedno stad skracanie, ubywanie stron:-D:-D. A jak dzis sie czujesz??

Dzień dobry
U mnie względnie ładnie, tylko wiatrzysko okropne, a ja mam w planach wizytę w sklepie z art.dziecięcymi, do ktorego nic nie kursje i w tesco.
Przeglądam allegro 3 dzień i dostaję pomieszania z poplątaniem, dlatego idę do "normalnego" sklepu.

:-)Też mi coś nie pasowało z ilością stron. Ubywała, zamiast przybywać:-D
Ciężką robotę odrabiacie.

Ostatnia edycja:
O no widzisz majaam slicznie edytowalas jeden post mniej do roboty:-D:-D
A z tym normalnym sklepem to ci sie nie dziwie bo sama bym wolala tyle ze u mnie to wybor znikomy a ceny z kosmosu wiec pozostaje mi allegro z oczoplasem. To jak nic tam nie dociera to jak zamierzasz sie tam dostac:-(

aa to teraz Kasia wiem czemu sie przestawia ciągle i rozumiem,tylko mnie by sie nie chciało specjalnie teraz łączyc tego,bo wiem ile to jest roboty

a jak sie czuje kichato,smarkam,prycham i gardło boli,do tego coś w krzyżach mnie łupie i od wczoraj dziwnie boli mnie dołem brzuch,ale we wtorek mam wizyte wiec na spokojnie wytrzymam

aa to teraz Kasia wiem czemu sie przestawia ciągle i rozumiem,tylko mnie by sie nie chciało specjalnie teraz łączyc tego,bo wiem ile to jest roboty

a jak sie czuje kichato,smarkam,prycham i gardło boli,do tego coś w krzyżach mnie łupie i od wczoraj dziwnie boli mnie dołem brzuch,ale we wtorek mam wizyte wiec na spokojnie wytrzymam

A Iwonka i tak to robimy w ramach nudow:tak::tak:A sluchaj wspomialas ze gardlo od alergii cie drapie to moze mnie tez bo cos ostatnio bardzo czesto mam problemy z nim i tak sie zastanawiam

witam,ja też sierpnióweczka dziewczynki....jestem nowa ale pisałam tutaj wczoraj i nie widzę swojej wiadomości!!!nie wiem dlaczego...ale cóż...może coś źle zrobiłam!!
i mam pytanko...w którym miejscu mam wkleić suwaczek????jeśli możecie mi podpowiedzieć to dziękuję z góry;-))!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja...u mnie tez pogoda do kitu...buu....
Ale to nawet i lepiej bo mam troche szycia w domciu(Basia tak jak ty...hi,hi....)
Obiecalam kobicie uszyc firanki i lambrekiny do 3 okien , a teraz mi sie bardzo nie chce....no i cos mnie dzis brzusio dolem boli(Piwonia witaj w klubie) , posiedze jeszcze troche to moze przestanie,a lykam nospe i magnez 3 razy dziennie....

Witaj Klaudeczka.....
Musisz wejsc w ustawienia(u gory masz z lewej strony),a potem w edytuj signature i tam wklejasz suwaczek....jesli juz go sobie utworzylas....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry