reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to samo Aneczko....

aż się zdziwiłam, bo w końcu dzisiaj jest u mnie tylko 15 C, więc skąd ta opuchlizna? dłonie mam spuchnięte, takie "nie moje"... palce się sztywne robią.. a cukier mam w normie, więc to nie są objawy zatrucia ciążowego...​

:-):-):-)
A ja juz przyjechałam z tesco i jestem zadowolona z zakupów, bo wszło taniej niż na allegro(nawet pomijając przesyłkę)
pampersy 1 - 27,99(43)
2 - 44, 99(94)
wkładki laktacyjne Bella 10, 99(60 z przylepcem)
i dla mamuni farba palette 9, 99 z szamponem gratis:-)
Teraz po 11 i tak się wybiorę do "dzieciowego", bo tych ch...poporodowych nie ma

Kostki, też mi puchną, ale tylko kostki i mam zadatki na słonicę;-)

to samo Aneczko....

aż się zdziwiłam, bo w końcu dzisiaj jest u mnie tylko 15 C, więc skąd ta opuchlizna? dłonie mam spuchnięte, takie "nie moje"... palce się sztywne robią.. a cukier mam w normie, więc to nie są objawy zatrucia ciążowego...​
Gosiu ale zatrucie ciazowe to nie cukier, zatrucie to nadcisnienie i bialko w moczu!!!Zmierz cisnienie:tak::tak:

Kasiu, 110/65, to chyba w porządku? tylko tętno mam wysokie, 98...

A co do moczu etc, to będę wiedziała w poniedziałek, dzisiaj dopiero oddałam krew i mocz do analizy..
Tak Gosiu to bardzo dobre cisnienie. Ale dobrze ze robisz wyniki gdyby cos sie dzialo bedziesz wyjdzie w moczu, ale na tym etapie ciazy opuchlizna to norma. Co moze niepokoic nagly duzy obrzek z bolesnoscia tego miejsca, podwyzszone cisnienie powyzej 140/90. Pisze niestety z wlasnego doswiadczenia, w obydwu ciazach mialam incydenty z zatruciem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry