reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie i ja sobotnio....i deszczowo...wrr......
Ja jeszcze jestem cala nie pozbierana,jesl chodzi o zakupy przed porodem....jakos ciagle zdaje sie ze mam duzo czasu...hi,hi...ale termin mam na koniec sierpnia to troche dalej niz wy kobitki(co poniektore...)....po malu jednak trzeba sie tez wziasc....:-)

Widze ze cisza jak makiem zasial...hi,hi....
Wiec zycze milego wekendowania.....narka....;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga co za dlugo to niezdrowo:tak:Za szybko tez niedobrze ale ja tez wolalabym ciut wczesniej urodzic niz sie potem kulac z brzuchem jak hipopotam:eek:Dwa razy termin przechodzilam pewnie i teraz nie mam szans na szybkie rozwiazanie:crazy:

kasia ja zazwyczaj kilka dni przed terminem rodzilam:) tak wiec mysle ze koniec lipca jest mozliwy:)
jak bede po usg bede chyba mniej wiecej wiedziec jak tam wszystko wyglada w srodku i na ile juz przygotowane:)

witam.. też kupiłam biustonosz do karmienia ( a w zasadzie to do spania na teraz już, bo piersi ciężkie się zrobiły i nie chcę mieć jeszcze więcej rozstępów), zwykłe, bawełniane, bez fiszbin,,,

chciałam też kupić kaftaniki, ale bez szans, body - owszem, do wyboru, do koloru, ale kaftaników nie uświadczysz praktycznie nigdzie...

Kasia, Aneczka - widzę, że pracujecie ciężko nad forum ;-) liczba stron coraz mniejsza ;-) ale faktem jest, że niektóre posty zdarzają się supełnie bez treści, a zabierają miejsce... napracujecie się....

ja juz ciuszkow mam dosc:)
kolezanka mi przynosi bo ma synka prawie 2 miesiecznego:) i kupujemy ciuszki razem:) najpierw jej synek nosi a potem trafia do mnie:) no mam nadzieje ze chlopak bedzie bo inaczej czeka mnie kupowanie ciuszkow dziewczecych heheh....no ale body i pajace sa w kolorze bialym i kremowym wiec uniwersalne:)

no o ciuszki sie nie martwie:)
zreszta o nic sie martwic nie musze:)
pojde jeszcze do socjala 4 tygodnie przed porodem i cos mi tam tez dadza albo czek albo jakies talony na zakupy:) nie wiem ile ale pojde a co mi tam:)na wozek moze bedzie:) a taki co mnie sie nawet podoba to ze 400 euro kosztuje:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry