Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)Moje stopy też już odpowiedniej wielkości:-( ostatnio chciałam sobie jakieś buty kupić, ale wszystkie za wąskie...:-(
a nie urosly ci stopy po pierwszej ciazy (na dlugosc)??? bo ja musialam przerzucic sie na rozmiar wieksze - te ktore mialam na styk byly mi za male a potem doczytalam ze w czasie ciazy wiezadla w stawach sie luzuja i tak moze zostac....Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)

Nie od lat mam 40 :-)Teraz tez jest 40 -stka tylko wszerz nie ta stopaa nie urosly ci stopy po pierwszej ciazy (na dlugosc)??? bo ja musialam przerzucic sie na rozmiar wieksze - te ktore mialam na styk byly mi za male a potem doczytalam ze w czasie ciazy wiezadla w stawach sie luzuja i tak moze zostac....