reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry;-)
Pogoda do bani:sorry:
Wczoraj oba egzaminy poszly mi jak z platka. Dostalam 4.5 i 5:-) cieszylam sie jak dziecko bo gdybym miala miec poprawke we wrzesniu to nie byloby wesolo!! W ten weekend juz nie mam zajec:tak:
Dzis jade pomoc mamie rozpakowywac ksiazki w nowym domu (ma od dzis rowno tydzien na przeprowadzenie sie) a pozniej chce isc na obiad do nowo otwartej restauracji indyjskiej z kolezankami.

u mnie dzisiaj pochmurno ale przyjemnie ja tam nawet tak wole niz te upaly co ostatnio byly.przynajmniej juz nie puchna nogi:-)
Ja tez zdecydowanie wole taka pogode niz upal:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry,

u mnie też pochmurno i dość chłodno, bo na razie tylko 12C... cholerka, i właśnie zaczęło padać...

Mola, uważaj z kuchnią hinduską, teraz chyba już lepiej nie jeść zbyt ostrych potraw. Po pierwsze, wzmagają skurcze macicy, a po drugie: ta kuchnia jest tak aromatyczna, że wody podowe na pewno będą miały mocny smak ;-)

witam was w ten bury dzionek,pisze od rodzicow
u mnie niby jeszcze dobrze remont sie nie zaczał a ja mam juz go serdecznie dość i chce do domku,ale niestety nie realne,jestem niewyspana,połamana i zła,a do tego ta pogoda:wściekła/y:

Witam. Wstretna pogoda:wściekła/y::wściekła/y:
Czas szybciutko leci i raz dwa bedziemy miec dzieciaczki na recach a nie w brzuchach:tak::tak:I zupelnie inne tamaty na forum beda:-D:-DChyba zadna z nas nigdy nie bedzie tak do konca na to gotowa. Ale wybor zaden, trzeba urodzic

reklama
witam się i ja .Męża wyprawiłam z domu i teraz siedze sama.W ostatnim czasie mam jakieś huśtawki nastrojów raz się smieję a raz ryczec mi się chce.Nie wiem czy to przez pogodę czy jak?:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry