reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam po raz drugi!!!dziewczynki na razie czytam i czytam co tam u was bo nowa jestem na tym forum....ja mam mały problem bo tydz temu okazało sie ze skraca mi się szyjka i leżę ile się tylko da!!w środę wizyta u ginekologa i się okaże co się dzieje!!

reklama
Ann a co tam ponarzekajmy sobie poki wymowke mamy ze ciaza, hormony. Tobie mdlosci wrocily, a mnie znow pan kibelek wola:baffled::baffled:Ty masz podwoje ruchy w brzuchu rosna ci male urwisy.
Monika ty sama przytargalas, a mi same do domu przyjechaly tata przywiozl truskawki i czeresnie, mniam jak niewiele potrzeba do szczescia:-D
klaudeczka rozgosc sie na forum panuje tu iscie rodzinna atmosfera bedzie ci z nami dobrze:tak::tak:I koniecznie daj znac po wizycie co i jak z szyjka a narazie trzymam kciuki zeby bylo ok:-)
Co do suwaczka zrob suwaczek skopiuj Bbcode i wklej w ustawieniach w edytuj sygnature w tym okienku takim jak w odpowiedzi na bb, potem zapisz ustawienia ok??Pytaj jak czegos nie wiesz;-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
nie wiem czy uda mi się podejrzeć co u Was bo nie mam czasu na czytanie.
praca remontowa w domu wrze:tak::tak: ze az się kurzy dosłownie i w przenośni:szok:. wczoraj odstawiłam wieczorem bachorki do babciów i mamy teraz z mężem zycie narzeczenśkie hihihihi:-D do jutra wieczora musimy skonczyć ale mimo prac odpoczywam;-)
odebrałam dzis wyniki badań i mam parę odchyleń od norm, poszukam co to może oznaczać

Brawo klaudeczka sliczny suwaczek:-DI sie udalo, gratki
Sempe albo przeoczylam albo nic nie mowilas o wynikach synka jak wypadl??Da sie przelknac??A twoje odchylenia to pewnie normalne w ciazy my w ogolnie jestemy teraz odchylone od normy:-D:-D

Wlasnie kurcze wyczytalam i az mnie zgielo ze kolo Elku martweo noworodka na smietniku znalezli. Znalazlabym taka suke za przeproszeniem i zywcem zakopala:angry::angry:

Ostatnia edycja:
U nas w szpitalu, jest kołyska, dla tych mam, które nie dają sobie rady mimo że jest na widoku i stale tam sie ktoś kręci, to już tam kiedyś dziewczynka leżała. Nie jest to typowe "okno zycia", bo u nas o ile wiem , można po minięciu szoku, wrócić po dzieciątko. Dlatego nie rozmiem, jak można wyrzucić, gdziekolwiek Maleństwo:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hoho, faktycznie pustki tu, wszyscy mają długi weekend? :)
ja nadal u teściów siedzę, zwiedziłam tutejszy szpital i już nie taki diabeł straszny ;-)

gardło mnie coś tylko kurcze boleć zaczyna :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry