reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)

Też dobijam moje stare buty i japonki, tylko drewniaki mi pękły i zostały same japonki:-( to chciałam sobie jakieś za grosze na ryneczku kupić, ale nici z tego :no:

reklama
Witajcie kobietki,
U mnie zimno i szaro...a niby taki miał być ciepły czerwiec.
Obudziłam się strasznie głodna i wciągnęłam ciacho z truskawkami i galaretką (mamcia wczoraj przywiozła):-)

Wkurzyłam się wczoraj, bo wybraliśmy z mężem wózek i mieliśmy już na dniach go zamawiać,a okazuje się że już od kilku tygodni nie mają w takiej wersji kolorystycznej i nie będą produkować. A taki był śliczny, czerwony... teraz żaden inny mi się nie podoba:-(
A na necie szukałaś .Może maja jeszcze taką wersję kolorystyczną?

Aguś długi weekend jest to do poniedziałku cisza będzie:)
a u mnie mój wolne miał w środę i czwartek(super pogoda była:) a teraz ma mieć poniedziałek i wtorek też ma być niby ładnie:)
a dziś kwitnę w domku bo pada a sama z młodym jestem jutro jak padać nie będzie to do koleżanki pojadę a jak będzie brzydko to znowu kwitnąć w domu będę:(
posprzątane mam, jedzenie jest więc z książką dziś mam dzień:)

Witam, u mnie dziś dzień zaczął si ę od wojaży po marketach budowlanych. Z remontem wszystko szło sprawnie aż do teraz.....wczoraj nam położyli wykładzinę a dzisiaj już zniszczona!!Teść malował sufit, oparł się o okienko z łazienki i....spadło. Nie dość, że się potłukło to jeszcze mam dziurę w wykładzinie!!!:-(:angry: Nawet 24 godzin w całości nie przetrwała. Mąż jak to zobaczył to aż się w nim zagotowało. Nigdy go nie widziałam, żeby się taki czerwony ze złości zrobił.

I ja się witam w sobotę :)
Cześć Aguś. Jak to w każdy weekend cisza na BB.

Ja już też mam poprane posprzątane, poprasowane i teraz siedzę i się nudzę.
Pogoda do d*** więc nie ma co robić :(.

ech ano cisza:)
my juz po zakupkach:)
kupilam dzis stanik do karmienia zwykly bawelniany i 2 paczki mokrych chusteczek huggisa:) jedne zwykla drugie nawilzane:)aaa i koszule nocna z guziczkami z przodku:) razem mam juz 3:) mam nadzieje ze wiecej mi nie bedzie potzreba bo chyba tylko 2 dni spedze maksymalnie w szpitalu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry