reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spieklam sie dzis na sloncu...:cool: Lezalam 2 godziny plackiem i zadnym kremem ochronnym sie nie posmarowalam:zawstydzona/y: faktycznie szare komorki obumieraja w ciazy:szok:

Wlasnie ogladam Opole. Kajah zaczyna sie upodabniac do Ewy Minge:eek:

Jutro wizyta u gina:tak:

reklama
Cześć dziewczyny :)
Dzis mi sie super spało, tylko za krótko, o 6 juz pobudka :( a pospałoby sie jeszcze ciut...
Musze jechać z córką do szkoły za ksiązki zapłacić 195 zł...sporo, a co będzie później?:tak:
Miłego dnia brzuchatki :tak:

Dzień dobry:-)
Ja pospałam średnio bo jeszcze do 9 bym poleżała a tu nic z tego:eek:
Pogoda w miarę słonko jest,chmurzysk nie ma tylko wiaterek wczorajszy jeszcze wieje mniejszy ale jednak zimny:wściekła/y::eek:

dzień dobry. U nas też wygląda że będzie niezła pogoda, tylko że ja w pracy będę szyć w mojej puszce. Dobrze że mi znaleźli ostatnio klimatyzator, więc da się przeżyć.

Dzień Dobry.Ja też dziś o 6 pobudka bo plecy strasznie mnie bolą ,ani leżec ani siedzieć nie mogę,a do tego mała niesamowicie się wierci.U mnie chmury przywiało zobaczymy czy spadnie deszcz:zawstydzona/y:

Witam :-)W koncu od rana slonecznie. Zeby nie ta paskudna noga to bym juz sie cieszyla ze spacerkow:crazy:
Miranda klimatyzator super, bo w duchocie ciezko byloby wytrzymac, ja w ogole podziwiam was pracujace mamy:tak::tak:
Mika 195zl:eek:Ale to pewnie jeszcze nie wszystkie co??Bo ja licze ze z 250 prysnie:cool:
Aneczka, pozniej polezysz, choc dzis szkoda dnia na siedzenie w domu, bo jutro ponoc ma znow padac:confused2:
Ja dzis mialam koszmar senny:confused2:Snilo mi sie ze musze wyjechac do pracy za granice i musze zostawic dzieci. jezu jak ja wylam, prawie z rykiem sie obudzilam:eek:A swoja droga nie potrafilabym zostawic dzieci i wyjechac, odliczam dni do przyjazdu meza i od dzis naprawde go podziwiam ze to wytrzymuje:tak::tak:

Kasia to pewnie przejęłaś się tym co pisałyśmy zeby się zbierać do męża za granicę, skoro masz takie sny., I co, dalej tak samo napuchnieta?

dziewczynki życzę miłego dnia, idę cos jeszcze porobić przed wyjscie do pracy, i męża trzeba obudzić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak tak dalej będzie to nie wiem co to za lato w tym roku nas czeka (teraz to niby dobrze ,ze nie ma upałów,ale ta zmienna pogoda raz słońce a za 5 min .deszcze to mnie bardziej wykańcza niż upały i duchota od razu na zemdlenie mnie bierze):zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry