reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien doberek:)
ja sie witam milutko:)
widze ze wszystkie cos tam maja w zwiazku z ciaza:) ja na szczescie nie moge narzekac....tylko krocze mi dokucza i nic wiecej:)
ja wczoraj troszke pokupowalam dla malenstwa kosmetykow i skarpeteczki bo ciuchow juz mam duzo:) ale wiecie o czym zapomnialam???o butelkach hahhahahah....moze dzis jakies kupie:)
lece kochane bo dzis znow urzedowy dzien:) nie moj na szczescie tylko pomagam kolezance:) bo nie rozmawia po angielsku:)no ale mam nadzieje ze przy okazji jakies fajne zakupki nam sie trafia:):):)
milego dnia:)

reklama
Witam, choć pewnie nie na długo, bo trzeba skorzystać z pogody i kontynuować zakupy, póki nie pada i żar nie leje się z nieba. Muszę pisprawdzać ceny, o mama wynalazła jakieś nowe sklepy. Na jutro jestem umówiona po laltator i tam są ceny porównywalne z allegro, jednak co mi szkodzi sprawdzić w innych miejscach.

Teraz widze,szał zakupów dla dzidzi (jeszcze póki się jako tako czujemy)to ja też skorzystam i idę ogarnę w domu troszkę , ubieram się i lecę po zakupy.Wpdnę póxniej.Miłego dnia kobitki:-)

Witam laseczki!
Jaki piękny dzień dzisiaj, prawda?
Wstałam i żadnej chmurki nie widzę! W końcu!!!
Ja już pierdułki pokupowałam (200zł poszło nawet nie wiem na co?!)
Zostały te droższe zakupy: łóżeczko z pościelą i fotelik samochodowy.
No i laktatora nie kupiłam z butelkami bo one są nawet w hipermarketach i jak będzie potrzebny to mój zawsze podskoczy i kupi.

Po wycieczce do Olsztyna (Aniu machałam!) mam 5-cio paki bodziaków i arbuza z Tesco. Załapałam się na promocję (3 body takie frotte za 9,50zł i 5 za 17,00zł). A że ciepłe wzięłam większe na zimę. A od półek to musiał mnie mój siłą odrywać, bo bym nie wyszła. Poczkajcie zdjęcie postaram się wrzucić....

Efe to fajnie że jesteś zadowolona z zakupów ja do tesco chyba jutro pojadę kupić muszę pampersy 2, body już mam dużo aż do rozmiaru 68 więc nie będę szaleć ale faktycznie promocja ci się trafiła;p
widzisz basiu jak coś umiesz samemu to zawsze łatwiej ;p
ja sie robię na bóstwo i wybieram sie z moim do kina hehehe seans w południe ale trzeba korzystać że młody w przedszkolu;p

Ostatnia edycja:
No...uff wstawiłam na wątku z wyprawką żeby nie robić bałaganu;-)
Ja z wizyty w Tesco zawsze jestem zadowolona choć ulewa była straszna. Bodziaków też mam już dość i myślę że jak mała się urodzi to będę ją w same body ubierać hihi bo innych ciuszków takich małych nie mam. Jakieś pajacyki by mi się przydały albo spodenki... kurde jeszcze tego troszkę jest do kupienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Pogoda chyba coraz ładniejsza... ale nie wiem czy sie cieszę bo juz czuję, że nogi mi zaczynaja puchnac - a to dopiero poranek :eek: Dziś wizyta u gin - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Ale poniedziałek zaczął sie słabo - lekka kłótniąz M - potem jeszcze Anielka zlała się w majty :eek:
Miłego dnia Kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry