reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry, ja już od jakiegoś czasu na nogach..

mam mnóstwo rzecy do zrobienia, więc tylko tak zaglądam i witam się a dopiero później zajrzę na dłużej.
Miłego dnia!

Mju, ja dziś też mam lekarza.. gdzie chodzisz? Ja będę na Wolność ok 18.00 ;-)

reklama
GOSIA ja mam wizyte na 17.40 na Żelaznej :tak: mi sie "psim swędem" udało tam wbić do programu "Mama, zdrowie i ja" tylko USG robie sobie prywatnie bo nawet rozmawiałam tam z położną, że to przychodniane to jest takiej sobie jakości - ale tak wszytskie badanie itd.. mam robione w przychodni przyszpitalnej - mam nadzieję, że to zwiększy szanse na poród tam.
Teraz tylko sie martwie, że Młody sie jeszcze nie przekręcił i jest w ułożeniu miednicowym. W 36 tyg ide do Makowskiego - a dziś zapytam lekarkę czy jakoś moge pomóc Małemu w tym obrocie i czy to czas o tym juz myśleć - bo może to jeszcze normalne - choc z tego co piszecie to większość waszych Bąbli już głową do dolu...

A tak poza tym to śniło mi się, że mieliśmy kupować samochód ale nikt nas nie chciał obsłuzyć - ja już nie byłam w ciąży i nie miałam pokarmu - w końcu zasnęliśmy z M w salonie samochodowym - spałam w śnie - i obudził nas dopiero jakiś alarm :eek:

Dobra lecę udało mi się zapisać na 11 na pedicure :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:
Chogata nie narzekaj na pogode bo wczoraj bylo caly dzien pieknie:tak: Dzis tez sie zapowiada ladny dzien. Daj znac gdzie robisz zakupy?;-)
Wstaje sie ogarnac i lece do pracy, po 13 lunch a na 15 do gina. Widze ze dzisiaj wiele z nas ma wizyty:-)
Aneczka na jaki film idziecie? Ja wczoraj chcialam isc do kina ale w repertuarze nic ciekawego nie bylo:eek:

Tydzień lekarzowy nam się zaczął?
Koniecznie dajcie znać co tam u was po tych wizytach słychać!

Ja w piątek mam ten zabieg na oko i już mam lekkiego stresa. Mój mi powtarza, że jak się będę dobrze czuła to mnie zabierze na zakupy do tej wielkiej hurtowni w Gdańsku i nawet pojedzie ze mną do Ikea (po wanienkę i pościel), choć on nienawidzi takich wielkich sklepów. Czyli nie ma tego złego...prawda?:laugh2:

pomalowana... wlosy zrobione a nie mam weny zajsc do sklepu:no:
mam lenia jak nie wiem:-p
brzuch mnie boli bo mala mi fikolki odwala:eek::-D:-D:-D
uciekam cos porobic....
moze mi przejdzie

Ostatnia edycja:
reklama
ja ogólnie jestem przygotowana na dziewczynke, gorzej jak bedzie niespodzianka:szok:
bedzie różowo-kwiatkowy chłopak:eek:
U nie też ciuszki różowe:-)
Tylko wózek i łóżeczko będą zielone:eek:
Ach jak cisza tu dzisiaj! Chyba wszystkie poszły po zapas truskawek, czereśni i arbuza?
Ja zjadłam właśnie prawie kilogram czereśni i się zastanawiam czy pożałuje???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry