reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam sie i ja:) dzisiaj juz mi troszke lepiej.niestety nospa jak na razie niewiele daje:zawstydzona/y: ale mam nadzieje ze zacznie dzialac przy regularnym stosowaniu:tak:a dzisiaj szkrabek jest tak ruchliwy od rana ze ledwo siedze wiec spadam sie polozyc na chwilke-chyba znowu sie obraca:zawstydzona/y:
u mnie dzionek deszczowy-wczoraj to byla taka ulewa ze chlopaki z budowy(naprzeciwko mojego balkonu) skonczyli prace zamiast o 17 to ok 15.heh szkockie lato:shocked2:

Też mam taka nadzieje, muszę wytrzymać choć do poczatku lipca, potem to już WOLA NIEBA :)))
Właśnie maleństwo będzie chciało wyjść to wyjdzie. A do końca lipca 2 tygodnie zostały, więc tym bardziej wytrzymajcie!
Ja czekam do końca lipca, bo to będzie tak 36-37 tydzień i potem też NIECH SIĘ DZIEJE KIEDY CHCE:-D

Witam mamuśki!

Malinka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci, serdecznie współczuję.

Wróciłam cała i zdrowa także podróż mi nie zaszkodziała :-) Dzisiaj o 17:00 do gina idę, to zobaczę czy powie że wszytsko wporządku.

Pogoda jest podobna jak u Was, z domu wogóle się nie chce wychodzić, mnie jednak czeka spacerek bo muszę wyniki badań odebrać:-( chyba że M wyśle po pracy.

Widzę że dużo się u Was działo przez ten czas, muszę nadrobić zaległości.

Witam. Ale tu dzis ruch:szok::szok:Pogoda znow do bani wiec nic dziwnego.
Deli Piwonia trzymam za was kciuki dajcie znac zaraz po wizytach:tak::tak:
Ja nadal ogolnie podpuchnieta choc dzis ociupinke lepiej:-)Musze w czwartek na wyniki jechac ale jak pomysle ze ponoc znow ma padac to mnie wnerw bierze, i co ja ubiore na nogi ledwo klapki na nogi wchodza:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry