Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
no i to jest prawidłowe nastawienie!założę pas cnoty, za chiny nie wyjdzie :-d:-d:-d:-d nie wypuszczę :-d:-d:-d
Oficjalnie zakazuje wszelkich porodów przedwczesnych! Min. 37 tydzień!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i to jest prawidłowe nastawienie!założę pas cnoty, za chiny nie wyjdzie :-d:-d:-d:-d nie wypuszczę :-d:-d:-d
A zdjęcia gdzie .Pochwal się troszkę a nie tylko szczujesz .Chociaż link z allegro wstaw .My też chcemy popatrzeć ( wiecie co ja w ciąży nie mam cierpliwości do oglądania allegro .Do tej pory kupowałam dośc sporo rzeczy na tym portalu ,a teraz nie mam siły szperać za czymkolwiek.Musze męzowi zegarek kupić na urodziny bo se zażyczył na allegro pewnie by taniej było ,ale nie mam naprawdę siły szperać tam ).Ale się natłumaczyłamDeli kupiłam właśnie niebieską, firmy KLUPŚ. Ale poszukaj sobie na necie bo mają naprawdę duży wybór i pościele są śliczne. Kupiłam jeszcze taką kawowo-białą z żyrafką. Też bardzo ładna.

Efe nie zapominaj o tych przeterminowanychJa oficjanie zakazuje porodow po terminie
No
![]()

Ja dziękuję za ten termin koniec sierpnia .Umówiona jestem z małą na około 10 sierpnia i jużTak Kasiu wszystkie mają termin to się proszę trzymać terminów! A nie tu wyskakiwać za wcześnie czy za późno. Ładnie w rządku, gęsiego czekać każda na swoją kolej. Hihi![]()