reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ale proszę się dziś nie dołować tak?
Mój dzwonił, że się u niego przejaśniło i nie pada. A w radiu słyszałam, że największe ulewy mają być po południu. Więc kochane głowa do góry!
Ja już tez stękam jak nie wiem co i jedynie siedzenie przed kompem mnie nie boli. Ale pomyślcie o naszych szkrabach! Niech one dojrzeją do wyjścia na ten brutalny świat.

reklama
No i pomyślcie że jak już urodzicie to będziecie karmić piersią i już nie będzie wam wolno jeść tych wszystkich dobroci jak truskawki i kalafiory, prawda? TAKŻE NOGI TRZYMAMY RAZEM!!!

(...) strasznie chce mi się płakać :-( właśnie sie popsztykałam z M bo chciałam pojechać do Tesco po takie sliczności jak EFE pokazała i chciałam to zrobić teraz w ciągu dnia bo pod wieczór to mnie juz tak pachwiny bolą, i generalnie jestem opuchnięta, że mi się nie chce - a on powiedział, że nie, że dopiero po 17 - bo on z pracy się nie będzie zrywał (w nawiasie dodam, że pracuje sam u siebie), no to sie popłakałam.....
W domu mam bałagan ale jak pomyślę, że mam to sprzątać to chce mi się już nie tylko płakać a wyć bo wiem jak się będę czuła jak się za to wszytsko wezmę sama... i jeszcze prasowanie AAAAAAAAA

witaj w klubie :-( ja tez jeszcze uryczana bo poprosilam malza zeby pojechal do internistki po skierowanie na badania... mam isc jutro do laboratorium a skierowania jeszcze nie mam... mowilam mu o tym tydzien temu, wczoraj przypomnialam (a wrocil z pracy o 12:00, tylko nie jechal do przychodni bo "pewnie duzo ludzi w poniedzialek przyszlo"), dzis znow.... "nie mam czasu" a tez pracuje sam u siebie.... wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moj malz tez nie patrzy ze popuchnieta jestem, ze chodzic przez rwe kulszowa nie moge ale obiadu przy ktorym stalam godzine nie bedzie jadl, a na kolacje "jakies dobre kanapeczki bys zrobila"....
jak mnie przez jakis czas na forum nie bedzie to znaczy ze albo zaciukalam starego albo rozwalilam mu komputer i on mnie zaciukal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Boziu...zeby moj syn na takiego ***** nie wyrosl!!!!!

Dzieki, jak sie ogarne pojade do apteki po to. To jest jakas masc?

Tak masc:tak::tak:
wskazania
Oparzenia skóry, w tym oparzenia słoneczne, uszkodzenia i otarcia naskórka, podrażnienie sutków podczas karmienia. Szczególnie przydatny w praktyce neonatologicznej i pediatrycznej. Lotion zaleca się stosować w przypadkach nadmiernej suchości skóry, krem - w stanach zapalnych i podrażnieniach skóry o umiarkowanym nasileniu, natomiast maść - do pielęgnacji skóry niemowląt i sutek karmiących matek.

przyda sie na pozniej jakby cos zostalo

Ładna ,ale mnie bardziej interesuje ta pościel w żyrafy bo ja córke będę miała a ten kolor co pisałaś pasuje mi do sypialni:-)
A co do dołowania to od 7 rano zjadłam już tak: bułkę ,2 batony,kilo truskawek a teraz talerz kausty młodej z wczorajszego obiadu.Nie wiem dlaczego aż tak ta pogoda mnie denerwuje :eek:

Efe, nie strasz deszczem, u mnie teraz tragedia, nie wyobrażam sobie,że ma być gorzej:no:

Ja tam yyczytałam, że nie ma co wszystkich przysmaków eliminować z diety, tylko jeść ostrożnie. To,że mama ma wzdęcia, nia znaczy,że Dzidziuś też.

Efe to bardzo dobry argument:-D
Ja z jednej strony bym chciala w polowie lipca a z drugiej nie bo bede zupelnie sama:-( Mama na poczatku lipca jedzie do Anglii a stamtad leci na tydzien do Hiszpanii odpoczac. A moja przyjaciolka caly lipiec bedzie na rejsie po morzu srodziemnych (mialam jechac z nia na te cudowne wakacje no ale pojawila sie we mnie kruszynka:-D)
Chyba sie umowie z mala ze zaczekamy az wszyscy wroca, bo pewnie wpadne w panike jak zacznie sie akcja porodowa a ja bede sama:eek:

posprzatalam, pranie powiesilam i co dalej:szok:
co mam robic:-D

mi sie humor poprawil bo moja kumpela jest w ciazy:-D:-D:-D:-D
7 tydzien:-D
bardzo sie ciesze i ona tez:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Co do kłótni ja przerobiłam straszną i odświeżającą zarazem. Teraz mam milusio, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło dziewczyny (Nie mówię o ciukaniu Rubi!).
A dla smakoszy ciążowych na wątku kulinarnym wstawiłam przepis na bardzo prostą sałatkę w sam raz na ten okres. Właśnie wszamałam cały talerz z 2 bułkami na śniadanie i jakoś nie mam wyrzutów sumienia a po porodzie to będę pewnie miała, bo będę na diecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry