reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja chce porod jak przy corze... szybki i z poslizgiem:-D
wody odeszly, trzy parcia i mala na swiecie:-D:-D:-D
znajac zycie teraz bedzie odwrotnosc takze juz sie boje:szok::-D

kawa.... mhhmmmm...:-D
musze bo glowa mnie muli:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja sie Chogata właśnie tego najbardziej boję że sama będę:(
a przy karmieniu ja jadłam normalnie mały w marcu rodzony w kwietniu były święta to i bigosik i wszystko;p teraz też tak będę a małym tylko jogurty musiałam odstawić(wysypka na buzi) a teraz na początku to kawę bo nie wiem ale na małą pobudzająco działać może nie?? nie piłam z małym.
Mój maz jest urodzonym dyrektorem ,więc mam obawy czy on nie bedzie drygował i doradzał przy porodzie.Najwyżej będzie musiał poczekać na zewnątrz hihihihi.A i tak biorę sobie połozną to zawsze z kims bedę:-)

ja bym tez chciała ok 15, urlop i tak sie liczy u mnie od 1wrzesnia, będzie do 18 stycznia(20 tyg.), od 18 ferie, a te 2 dodatkowe tygodnie przydałyby sie po feriach.

Majaam a dlaczego urlop miałby ci sie liczyc od 01.09??? ja macierzynski w szkole bede miała normalnie od dnia porodu...zawsze tak jest z tego co wiem

Mój maz jest urodzonym dyrektorem ,więc mam obawy czy on nie bedzie drygował i doradzał przy porodzie.Najwyżej będzie musiał poczekać na zewnątrz hihihihi.A i tak biorę sobie połozną to zawsze z kims bedę:-)
No ja tak samo biore polozna wiec niby sama nie bede:-D A w najgorszym wypadku jak wszyscy wyjada to zadwonie do niej zeby po mnie przyjechala:-D

W wakacje, będę na urlopie na zwolnieniu.

Majaam jak jesteś na zwolnieniu to urlop ci zostaje - przedłuży ci sie macierzynski o ten zaległy urlop, no a zwolnienie się kończy w momencie porodu nawet jak jest wypisane na dłużej, od dnia kiedy urodzisz zaczyna się urlop macierzyński i nie ma innej opcji :)
jeżeli całe wakacje jesteś na zwolnieniu to potem masz jeszcze 8 tyg urlopu zaległego do wzięcia po macierzyńskim (chyba 8 - to możesz sprawdzić w jkarcie nauczyciela ale chyba dobrze pamiętam)
nikt ci tego nie powiedział w szkole?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry