Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój maz jest urodzonym dyrektorem ,więc mam obawy czy on nie bedzie drygował i doradzał przy porodzie.Najwyżej będzie musiał poczekać na zewnątrz hihihihi.A i tak biorę sobie połozną to zawsze z kims bedę:-)no ja sie Chogata właśnie tego najbardziej boję że sama będę
a przy karmieniu ja jadłam normalnie mały w marcu rodzony w kwietniu były święta to i bigosik i wszystko;p teraz też tak będę a małym tylko jogurty musiałam odstawić(wysypka na buzi) a teraz na początku to kawę bo nie wiem ale na małą pobudzająco działać może nie?? nie piłam z małym.
ja bym tez chciała ok 15, urlop i tak sie liczy u mnie od 1wrzesnia, będzie do 18 stycznia(20 tyg.), od 18 ferie, a te 2 dodatkowe tygodnie przydałyby sie po feriach.
No ja tak samo biore polozna wiec niby sama nie bedeMój maz jest urodzonym dyrektorem ,więc mam obawy czy on nie bedzie drygował i doradzał przy porodzie.Najwyżej będzie musiał poczekać na zewnątrz hihihihi.A i tak biorę sobie połozną to zawsze z kims bedę:-)
A w najgorszym wypadku jak wszyscy wyjada to zadwonie do niej zeby po mnie przyjechala
W wakacje, będę na urlopie na zwolnieniu.Majaam a dlaczego urlop miałby ci sie liczyc od 01.09??? ja macierzynski w szkole bede miała normalnie od dnia porodu...zawsze tak jest z tego co wiem
W wakacje, będę na urlopie na zwolnieniu.