• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny :)
u nas 31 stopni w cieniu, na placu zabaw chyba ze 40 było...pot płynął po nas ciurkiem ale moje starsze dziecko i tak latało jak szalone wte i wewte...dzień to mi sie kiepsko zaczął bo chyba mi się pralka spaliła - a prania całe stosy!!!masakra normalnie...
za to teraz podokańczałam sobie zakupy - koszule zaraz odbiore bo zamówiłam przez neta al w Elblągu, poza tym reszta dupereli tych niezbędnych typu podpaski, podkłady itp zamówiona, będę miała wszystko do torby ale zamierzam to sobie na razie pokładać w szafce bo torby spakowanej nie mam gdzie trzymać - z rzeczami bedzie leżała moja kartka co spakowac więc w razi co...
w domu mamy "tylko" 25 stopni i czuję się o dziwo ok choc tez puchnę...wczoraj w kinie zdjęłam sobie buty ale założyłam spowrotem bo bałam się ze po całym filmie już nie założę ;) (pantofle na wyokich obcsach - no more;))
mały tak wczoraj ostro fikał cały film że się skupić nie mogłam - jakoś tak nachos ostre i dźwięki na niego działały a dziś odpoczywa...
a ja generalnie nie spieszę się do porodu - co z tego że "wewnętrznie" lżej jak generalnie samopoczucie i dwójka dzieci w tai upał spowoduje że lżej nie będzie :) ale pewnie zmienie zdanie jak sie gorzej poczuje ;)

reklama
Matko nie dość że tak duszno to te małe skurcze dech mi zapieraja chyba zaraz zabraknie mi powietrza :baffled:
My tu śmiechy chichy że nogi razem że wcześnie i w ogóle a tu marcówki 2010 :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry