Mika75
Fanka BB :)
noo, a tak nie dawno my byłyśmy na koncu tej listyMatko nie dość że tak duszno to te małe skurcze dech mi zapieraja chyba zaraz zabraknie mi powietrza
My tu śmiechy chichy że nogi razem że wcześnie i w ogóle a tu marcówki 2010![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
noo, a tak nie dawno my byłyśmy na koncu tej listyMatko nie dość że tak duszno to te małe skurcze dech mi zapieraja chyba zaraz zabraknie mi powietrza
My tu śmiechy chichy że nogi razem że wcześnie i w ogóle a tu marcówki 2010![]()

.to zalezy jak często sie to dzieje, ja tez tak mam ale jak dużo sie nachodze, lekarz kazał sie pokładać, jesli przechodzi to jest ok ;-)Witam,
a ja jestem dzis zła, bo dałam się znów wrobić ojcu.Tak to jestem złą córką, bo miałam czelność powiedzieć co myślę o ich zachowaniu.Ale jak trzeba się zająć psem, to jestem ta dobra.
A tak poza tym, odczuwam czasami tak, jakby mi brzuch twardniał. Czy któraś z Was ma podobnie?Powinnam iść do lekarza?
Maja bardzo ładnie, mamy tu obok taką malutką Majke i bardzo ładnie sie słyszy jak ją rodzice wołająmika no na razie stanelo na imieniu MAJAjakos tak najbardziej mi sie podoba
![]()

a jaki kierunek konczysz Deli?? o czym jest twoja praca??