reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej ja tak rano bo zaraz na badanie krwi jade:dry: a głodna jestem masakra!!!!!!
Aniaso ciesze się że w domku jesteś!!!
U mnie też już gorąco się robi a jeszcze jazda autobusem mnie czeka!!!!:baffled:

Witam się również i ja :tak:
Wstałam tak wcześnie bo wczoraj wieczorkiem słońce wyszło i jak tylko zobaczyłam że dzisiaj też taka ładna pogoda to pranie od razu z dziecięcymi rzeczami nastawiłam :tak: Na dworze to przynajmniej normalnie mi wyschnie.

Dzisiaj mam ogólnie szalony dzień, jadę z moim M. do Wrocławia, bo oddaje swoją pracę magisterską, mam nadzieję że uda się wszystko załatwić od razu. Mówi do mnie, że musi się jak najszybciej bronić bo nie chce mieć sytuacji, że ja na porodówce a on we Wrocławiu :-) hehe.
Zaraz zmykam pod prysznic.

MALINKA powodzenia w jeździe autobusem, współczuję. Mi się słabo robi w autobusach i unikam ich jak ognia :-(

dzień dobry

a ja wstałam ok 7, bo już dłużej nie mogłam wyleżeć... miałam noc z bólami (jak przy @), biegałam do toalety co 45 min... no i jak już udało mi się przysnąć, to moje własne chrapanie mnie budziło :baffled:
porażka...

Witam się i ja u mnie słoneczko od rana zobaczymy co będzi wieczorem ,ale lepsze to niż ta okropna duchota.Też mam dziś powera jakiegoś :nastwiłam zupe grzybowa ,posprzątałam,pranie jedno nastawiłam.Po południu może jakiś basen zaliczę:-)

witam:-)
polatam po wątkach i zaraz wracam.
Pozdrawiam

PS wczoraj miałam okazję jechać 25min tramwajem, myślałam że mnie z niego wyniosą!!!!!!! duchota w tramwaju niesamowita do tego ludzie tak śmierdzą :szok: czułam się jak w oborze!!!!!!!

reklama
dzień dobry
U nas narazie miły chlodek, ale nie wierzę żeby miało być lepiej niz wczoraj.
Chogata, ja pieczarkowom zrobiłam wczoraj na dzisiaj i wezmę do pracy.
Malinka powodzenia na badaniach. A na co robisz?Tu jakos rzadko sprawdzaja krew, nawet tarczycy mi juz nie prawdzaja bo ciagle miałam dobre wyniki z tymi tabletkami co mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry