reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam was wtorkowo,u nas na razie słonko i oby jak najdłużej było
wczoraj 2 godziny spędziłam z dziećmi u lekarza i o mało mnie z tamtąd mnie nie wyniesli bo mi siesłabo zrobiło,a nikt niechciał ani mi miejsca zrobić ani przepuścic w kolejce,wróciłam wściekła
a dzisiaj ja ide do lekarza i mam nadzieje,ze same dobre wieści usłysze
Piwonia to ja trzymam kciuki za pomyślną wizytkę u lekarza;-)

reklama
i ja sie witam i uciekam bo mam sterte prasowania.ostatnio nawet sie wysypiam i chyba jakas spiaczka mnie dopada bo mogla bym spac caly dzien gdyby nie halasy z budowy:baffled:.trzymajcie sie brzucholki.milego dnia zycze

Ja już mam naczynia pomyte, ja tez po prysznicu, pranie na dworze wisi, mam nadzieję że do 12:00 wyschnie, bo muszę wtedy się zbierać do M do pracy i do Wrocławia.

Majaam ale miałaś przeżycia, ale najważniejsze że ze szkrabem wszytsko ok :tak: no i już w domku.

Dzien dobry:tak:
Majaam dobrze ze juz w domu jestes!! Wspolczuje "przygody" szpitalnej:baffled:

U mnie dzis pewnie znowu bedzie goraco i bede sie meczyla:baffled:

Wstaje sie szykowac bo musze popracowac i z psem do fryzjera pojechac.

Chogata wiesz moze gdzie u nas kupie biustonsz do karmienia alles? (polecany przez dziewczyny);-)

Dzien dobry:tak:
Majaam dobrze ze juz w domu jestes!! Wspolczuje "przygody" szpitalnej:baffled:

U mnie dzis pewnie znowu bedzie goraco i bede sie meczyla:baffled:

Wstaje sie szykowac bo musze popracowac i z psem do fryzjera pojechac.

Chogata wiesz moze gdzie u nas kupie biustonsz do karmienia alles? (polecany przez dziewczyny);-)
Nie ja kupuję zwykły bawełniany w smyku jest ,bo ja mam zamiar krótko karmić ,szkoda mi kasy.

ja mam jeszcze po Angelince staniki do karmienia, siostrzenica i kuzynka mi przywiozła swoje i mam ich 8sztuk:szok: wymoczyłam w wybielaczu i wyprałam w persilu i są jak nowe więc nie kupuję

czuję się jak śniety karp przed wigilią, masakra:no: popływałabym w basenie czy jeziorze ale woda zimna jeszcze!!!

Nienawidzę lata gdy jestem w ciąży, nienawidzę lata gdy jestem w ciąży......

Wiedziałam, że tak będzie, więc wszystkie zaklinaczki pogody, które chciały słonko zapraszam do siebie - zabierzcie je ode mnie - JA CHCĘ CHŁODUUUUUUUUUUUUUUU

Nie ja kupuję zwykły bawełniany w smyku jest ,bo ja mam zamiar krótko karmić ,szkoda mi kasy.
Mierzylam ten w smyku, w ogole nie lezy. Nie uklada sie na biuscie. Z kolei bylam tez w sklepie z odzieza ciazowa na grottgera (kolo Placu Pocztowego) i jeden mi sie podobal ale kosztowal 200zl:baffled: to lekka przesada, wiec szukam tzw zlotego srodka:tak:

Nienawidzę lata gdy jestem w ciąży, nienawidzę lata gdy jestem w ciąży......

Wiedziałam, że tak będzie, więc wszystkie zaklinaczki pogody, które chciały słonko zapraszam do siebie - zabierzcie je ode mnie - JA CHCĘ CHŁODUUUUUUUUUUUUUUU
Ja mam takie same odzucia w stosunku do tej chole.... pogody....:-( Cieszylam sie jak bylo chlodno. Deszcz mi wcale nie przeszkadzal, bo wiedzialam ze jest o niebo lepszy od tego upalu:baffled: Ale w sumie pogoda i tak byla dla nas laskawa w tym roku. Rownie dobrze mogl byc upal od majowki do teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mierzylam ten w smyku, w ogole nie lezy. Nie uklada sie na biuscie. Z kolei bylam tez w sklepie z odzieza ciazowa na grottgera (kolo Placu Pocztowego) i jeden mi sie podobal ale kosztowal 200zl:baffled: to lekka przesada, wiec szukam tzw zlotego srodka:tak:
Ja jeszcze nie mierzyłam ,ale ja stanik do karmienia nosiłam chyba tylko przez miesiąc potem zakładałam zwykły.Na razie jeszcze się wstrzymuję z kupnem bo po porodzie pewnie znów będą większe ,więc nawet jak kupię teraz ciutkę większy lub nieleżacy to po porodzie będzie jak ulał.Ale to jest moje zdanie tylko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry