reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nienawidzę lata gdy jestem w ciąży, nienawidzę lata gdy jestem w ciąży......

Wiedziałam, że tak będzie, więc wszystkie zaklinaczki pogody, które chciały słonko zapraszam do siebie - zabierzcie je ode mnie - JA CHCĘ CHŁODUUUUUUUUUUUUUUU

Ja byłam po tej drugiej stronie barykady i ostatnio na mnie krzyczaly ze za dużo pada :dry: ciekawe czy teraz lepiej:cool2:?

reklama
Ja mam takie same odzucia w stosunku do tej chole.... pogody....:-( Cieszylam sie jak bylo chlodno. Deszcz mi wcale nie przeszkadzal, bo wiedzialam ze jest o niebo lepszy od tego upalu:baffled: Ale w sumie pogoda i tak byla dla nas laskawa w tym roku. Rownie dobrze mogl byc upal od majowki do teraz.
Dziewczęta bardzo proszę o zachowanie spokoju i cichutko ,żeby nie zapeszać:tak:.Ja teraz czuję się jak ryba w wodzie wrewzcie wiem ,że zyje i depresji już nie ma.Na pocieszenie powiem wam ,że i tak w tym roku lato teraz sie zaczyna a nie gdzies w maju czy z początkiem czerwca:-)

Masz racje Chogata. Polozna mowila zeby kupic w 36t.c. bo juz sie biust nie bedzie znacznie zmienial. Wiec masz jeszcze troszke czasu:tak: Ten stanik ze smyka jest jakis zle uszyty... Ale to moze byc wina mojego biustu. Moze akurat na mnie nie pasuje a dla Ciebie bedzie git:tak:

Masz racje Chogata. Polozna mowila zeby kupic w 36t.c. bo juz sie biust nie bedzie znacznie zmienial. Wiec masz jeszcze troszke czasu:tak: Ten stanik ze smyka jest jakis zle uszyty... Ale to moze byc wina mojego biustu. Moze akurat na mnie nie pasuje a dla Ciebie bedzie git:tak:
Aj tam jaki będzie taki będzie na miesiąc chociaz byle gdzieś te balony upchać.Ale ja jak z Dominikiem chodziłam do szkoły rodzenia to te połozne mialy jakies w sprzedaży staniki albo chociaz adresy sklepów .Podpytaj może akurat będą bardziej zorientowane:-)

Ja na początek chce sobie kupic taki kompletnie bezszfowy MEDELI MEDELA Biustonosz, Stanik do karmienia * CINDY * M (669817658) - Aukcje internetowe Allegro

jak mi się laktacja unormuje to będę miała na nocki a biustonosze z Alles kupie sobie jakoś miesiac po porodzie - już raczej nic się nie będzie zmieniało a chcę pojechać do jakiejś gorsecistki, żeby mi dobre dobrała, żeby biust ochronic przed ochlapniecięm (naiwna jestem ale co tam...:baffled:)

Ja na początek chce sobie kupic taki kompletnie bezszfowy MEDELI MEDELA Biustonosz, Stanik do karmienia * CINDY * M (669817658) - Aukcje internetowe Allegro

jak mi się laktacja unormuje to będę miała na nocki a biustonosze z Alles kupie sobie jakoś miesiac po porodzie - już raczej nic się nie będzie zmieniało a chcę pojechać do jakiejś gorsecistki, żeby mi dobre dobrała, żeby biust ochronic przed ochlapniecięm (naiwna jestem ale co tam...:baffled:)
Nie będzie źle pewnie minie troszkę czasu zanim dojdą do siebie.Moje po pierwszym porodzie chyba 2 lata wracały do siebie ,ale mąż nie narzekał;-).Teraz też mam zamiar stosować kremy ujedrniajace i chyba skuszę się na zabieg u kosmetyczki (skórę wokół piersi prądem traktuje).Ponoć dobre rezultaty to przynosi ,koleżanka to robiła i nieźle wygląda już 7 miesięcy po porodzie.

Aj tam jaki będzie taki będzie na miesiąc chociaz byle gdzieś te balony upchać.Ale ja jak z Dominikiem chodziłam do szkoły rodzenia to te połozne mialy jakies w sprzedaży staniki albo chociaz adresy sklepów .Podpytaj może akurat będą bardziej zorientowane:-)
No powiedzialy mi ze najlepsze staniki sa przy placu pocztowym:-) za jedyne 200 zl:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry