No to widać ,że nie należy martwić się na zapas.Ja tylko najgorzej nieznoszę tego popuszczania przy kichaniu na przykład.Dla mnie to straszny dyskonfortja tam nie narzekam na swoj biust a bede rodzic i karmic 4 dziecko![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to widać ,że nie należy martwić się na zapas.Ja tylko najgorzej nieznoszę tego popuszczania przy kichaniu na przykład.Dla mnie to straszny dyskonfortja tam nie narzekam na swoj biust a bede rodzic i karmic 4 dziecko![]()

Ja tez bym nachetniej uzywala normalnych ale polozna powiedziala ze musi byc bez fiszbin na poczatek bo mozna zaburzyc nimi laktacje i doprowadzic do jakis problemow. No wiec musze takiego cudownego szmaciaka sobie sprawicja nie kupuje wcale, uzywam zwykłego, poza tym na mnie to chyba tylko berety i gumka![]()

Są różne różniste i te zwykłe do karmienia też tylko na innym dziale:-):-)ja mam wlasnie taki bez fiszbin,drutow i szwowi ja u mnie kupilam w tesco
ale nie wiem czy w polsce sa takie
U nas kosztują coś koło 40 zł ,ale niech strace;-)chogata ja u siebie za grosze kupilam na wyprzedazy po 4,50 euro
Przyznaje sie bez bicia chcialam slonko, juz nie chce!!!!

Siedze prawie na majtkach a i tak cala mokra. Wczoraj myslalm ze mi wody odeszly majtki cale mokre tylek tez