reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jade do pracy i z psem do fryzjera... Zostawie go i odbiore po 2 godz. bo na pewno nie wytrzymam w tym smrodzie jak go bedzie kapala. Nie wiem jak ten dzien przezyje. Postaram sie jak najmniej wychodzic z samochodu:baffled: Obiecalam ze zajade do babci. Chyba podjade pod blok i zadzwonie zeby zeszla pogadac do auta bo nie wyobrazam sobie znosic "babcinego zaduchu" mieszkania. Jak sie odezwe wieczorem to znaczy ze przezylam:-D

reklama
własnie wróciłam z Maluchami z placu zabaw, wytrzymałam godzine i myślałam ze do domu nie dojde, teraz siedze w gatkach z wiatrakiem u boku:-) zajadam czereśnie i chrupie marchewke, niebo błękitne:-)
położe dzieciaki spać to się przeniose na balkon i nogi sobie poopalam:-)

Dzień Dobry:-)
U mnie też słonko, ale fajnie...
A ja się wkurzyłam, bo wczoraj lekarz dopiero pozwolił mi do szkoły rodzenia chodzić. Dzwonie do szpitala, a tam mi mówią, że szkoła rodzenia przez wakacje zamknięta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to niezla cena:)
szkoda ze ja nie wiem jak z tymi rozmiarami:( bo nigdy od nich stanikow nie mialam.....a chetnie bym sie obkupila.....siostra by mi przywiozla.....musze nad tym pomyslec..

Idę pod prysznic i głowę umyć ,bo za godzinę mąż z pracy wraca a ja jeszcze nie gotowa .Wpadne wieczorem zobaczyć co słychac .Miłego dnia brzuchatki i pozdrawiam:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry