Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, ale słońca to ja nie widzę :-(

Kurcze współczuję ,jestem przerażona co mnie czeka w 35 tc ja dopiero 32 tc a tu takie rzeczyCześć dziewczynyja też sobie dziś ponarzekam, a co...
Na początek napisze, że nie puchnę bardzo, ale strasznie ciężko mi się oddycha... Do tego ta duchota, okna pootwierana, ale nic to nie daję
Mju, Chogata ja też mieszkam na samej górze 24 piętro i mam serdecznie dość, słońca nie ma a w domu 24 stopnie, a w każdym pomieszczeniu okno otwarte ;/.
Mała skaczę wieczorami jak jest chłodniej w dzień jej się nie chce i się nie dziwie, bo naprawdę jest bleeeeee. Rusza się jak Mały ślimaczekza dnia.
Moje 2 tygodnie leżenia przyniosły mi 4 automaty praniai dziś od rana piorę
. Aż ,się zdziwiłam lekko to widząc, że jakoś przed hemoroidkami poprałam wszystko i mój nic nei potrzebował i dlatego tylko wkładał rzeczy do kosza, a prania nie robił
, a szkoda.
Do tego moja promotor napisała i niestety o obronie przed porodem mogę pomarzyć, bo terminy są blisko porodu więc nei chce ryzykować i później odwoływac komisji.
ANIASO super że jesteś w dwupaku i w domu.

zgaga mnie meczy... ale nie mam tabletek a nie chce mi sie isc![]()

ja spie praktycznie na siedzaco bo inaczej nie da radyto tez dobrze - zaparc nie masz ;-)
ja mam taka zgage ze.... mam ja nawet po Rennie :-(
jak spie w nocy i przewracam sie z boku na bok to sila rzeczy jest taka faza ze jestem na plecach - wtedy momentalnie mam zgage :-(