• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej ja z kawka i po obiedzie:-D
siedze sama w domu i myslalam ze odpoczne ale do glowy dostaje... gdyby nie cora nie mamm sie do kogo odezwac:dry:ale popralam ciuszki od malej... i troche mi lepiej:-D

reklama
Dobra odszczekuje kiepską pogodę. I do nas to duchodztwo doszło:wściekła/y:
Już po zakupach zaszłam nad jezioro i pomoczyłam nogi. Chwilka ulgi przed wejściem na 4 piętro. Ale woda zimna że hoho, więc z kąpielą poczekam (może do jutra?):cool2:
Idę się położyć w jakimś przeciągu w chłodniejszym pokoju...

Aniso jak dobrze,że już jesteście w domku. Trzymaj się dzielnie i relaksuj.

Oj jak Aneczce się rozkręci to ja się już może przeprowadzę bliżej szpitala?!
Niech zaciska nogi mocno...trzymamy kciuki!

Cześć dziewczyny :) ja też sobie dziś ponarzekam, a co...
Na początek napisze, że nie puchnę bardzo, ale strasznie ciężko mi się oddycha... Do tego ta duchota, okna pootwierana, ale nic to nie daję :(

Mju, Chogata ja też mieszkam na samej górze 24 piętro i mam serdecznie dość, słońca nie ma a w domu 24 stopnie, a w każdym pomieszczeniu okno otwarte ;/.

Mała skaczę wieczorami jak jest chłodniej w dzień jej się nie chce i się nie dziwie, bo naprawdę jest bleeeeee. Rusza się jak Mały ślimaczek :) za dnia.

Moje 2 tygodnie leżenia przyniosły mi 4 automaty prania :( i dziś od rana piorę :(. Aż ,się zdziwiłam lekko to widząc, że jakoś przed hemoroidkami poprałam wszystko i mój nic nei potrzebował i dlatego tylko wkładał rzeczy do kosza, a prania nie robił :(, a szkoda.

Do tego moja promotor napisała i niestety o obronie przed porodem mogę pomarzyć, bo terminy są blisko porodu więc nei chce ryzykować i później odwoływac komisji :(.

ANIASO super że jesteś w dwupaku i w domu.
Kurcze współczuję ,jestem przerażona co mnie czeka w 35 tc ja dopiero 32 tc a tu takie rzeczy:angry:

to tez dobrze - zaparc nie masz ;-)

ja mam taka zgage ze.... mam ja nawet po Rennie :-(
jak spie w nocy i przewracam sie z boku na bok to sila rzeczy jest taka faza ze jestem na plecach - wtedy momentalnie mam zgage :-(

reklama
cos mnie podbrzusze boli....:dry:
skuterek nie z tej ziemi mam:dry:
ja chce juz sierpien:tak:

to tez dobrze - zaparc nie masz ;-)

ja mam taka zgage ze.... mam ja nawet po Rennie :-(
jak spie w nocy i przewracam sie z boku na bok to sila rzeczy jest taka faza ze jestem na plecach - wtedy momentalnie mam zgage :-(
ja spie praktycznie na siedzaco bo inaczej nie da rady:dry:
ach te dolegliwosci:no:

ale tu dzisiaj cicho:-D
ja koszule do szpitala wyprasowalam... teraz moge torbe spakowac:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry