Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Z tego co wiem możesz wziąć 3 razy taką podwójną no-spe w ciągu doby. Bo ja brałam na początku ciąży właśnie takie dawki no-spy forte a ona ma 80mg. Więc weź podwójną dawkę teraz i zobacz czy nie przejdzie. Jak skurcze będą nadal pomimo no-spy to jedź do szpitala niech cię chociaż na KTG podłączą i zobaczą. Nie ma co zwlekać. Lepiej jechać na darmo niż nie jechać wcale. W końcu po to oni tam są i za to im płacą prawda?Efe ja tą nospe brałam w nocyw sumie dwie:-( ale nie wydaje mi sie zeby to byly regularne skurcze skoro nie moge ich policzyc
zeby to chociaz bol byl miernikiem ale je da sie wytrzymac sa poprostu nieprzyjemne i duszace i ciagnace ...:-(
w sumie dwie:-( ale nie wydaje mi sie zeby to byly regularne skurcze skoro nie moge ich policzyc
zeby to chociaz bol byl miernikiem ale je da sie wytrzymac sa poprostu nieprzyjemne i duszace i ciagnace ...:-(
niewyspana,a do tego strasznie spuchnieta,oprócz kończyn spuchła mi twarz,siedze teraz z herbata na oku bo wstyd do ludzi sie pokazać

...i nie przejmuj sie co oni ci tam powiedza zawsze to bedziesz pod opieka, a nie sama w domu.....