reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Efe ja to sie boje ze o wrzesien moge zachaczyc.....hi,hi.....:-D:-D:-D:-D
Ja też mam takie przeczucie, że jeszcze się sporo czasu pokulam taka okrąglutka. Ale przykład Gosi świadczy o tym, że my tu g...uzik mamy do powiedzenia. :dry: Będzie i tak co ma być. Tylko się trzeba przygotować, żeby w tej ważnej chwili nie mieć dodatkowych stresów. A ja mam jeszcze 90km do przejechania więc w ogóle nie powinnam spać po nocach, żeby zdążyć i nie rodzić po drodze hihi :-D

Załączniki

• 0042slonie(gify.city24h).gif
    0042slonie(gify.city24h).gif
    14,5 KB · Wyświetleń: 71
Wiesz, to nie zawsze tak szybko i sprawnie idzie , Gosia miala wyjatkowe szczescie...ja ze swoja Gosia 5 godzin sie meczylam,a i tak powiedzieli mi ze szybko poszlo.....:happy2:

witam sie z kawka:-D
ja dzisiaj koncu czuje sie jak czlowiek:-D
wyspalam sie , nie budzilam w nocy... normalnie rewelka:-D:-D:-D:-D
EMY fajnie ze zajrzalas.... jak sie czujesz:-D
juz po morfologi i teraz sniadanko wcinam:-D

Chogata twoje puchniecie wydaje mi sie niepokojace. Robilas badanie ogolne moczu??Ale tak niedawno, bo jesli cos by sie dzialo to w moczu by bialko wyszlo, moze sprawdz co??Niezawsze niskie cisnienie oznacza ze wszystko w porzadku:confused:

reklama
No ja liczę, że jako pierworódka i od pierwszych skurczy to dojadę spokojnie. Na szczęście po drodze jest Akademia Medyczna w Gdańsku więc w razie czego zjedziemy z autostrady/obwodnicy wcześniej:-D
No chyba że mi wody odejdą to będzie szpital na miejscu:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry