Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Efe1980 a w którym szpitalu chcesz rodzić??No ja liczę, że jako pierworódka i od pierwszych skurczy to dojadę spokojnie. Na szczęście po drodze jest Akademia Medyczna w Gdańsku więc w razie czego zjedziemy z autostrady/obwodnicy wcześniej
No chyba że mi wody odejdą to będzie szpital na miejscu![]()
Efe mi odkąd odeszły wody ,bo skórczy jeszcze nie miałam to do urodzenia małego upłynęło 13h a od przebicia pęcherza jakies 10h.Kazda może to inaczej przechodzić:-)No ja liczę, że jako pierworódka i od pierwszych skurczy to dojadę spokojnie. Na szczęście po drodze jest Akademia Medyczna w Gdańsku więc w razie czego zjedziemy z autostrady/obwodnicy wcześniej
No chyba że mi wody odejdą to będzie szpital na miejscu![]()
Wiesz, to nie zawsze tak szybko i sprawnie idzie , Gosia miala wyjatkowe szczescie...ja ze swoja Gosia 5 godzin sie meczylam,a i tak powiedzieli mi ze szybko poszlo.....![]()
W Wejherowie Karincia.Efe1980 a w którym szpitalu chcesz rodzić??
Kaśka ja w poniedziałek robiłam badania moczy i nie mam białka ,wszystko ok oprócz tych bakterii.Tylko ja może po mamie to mam bo ona od 4 mc była juz suchnieta.A dzwoniłam do ginki i mam zespół jakiegos nadgarstka;-).Dobra uciekam bo musze troszkę spraw załtwićChogata twoje puchniecie wydaje mi sie niepokojace. Robilas badanie ogolne moczu??Ale tak niedawno, bo jesli cos by sie dzialo to w moczu by bialko wyszlo, moze sprawdz co??Niezawsze niskie cisnienie oznacza ze wszystko w porzadku![]()
Ło jeżu.. a czemu akurat tam??W Wejherowie Karincia