reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A teraz siedz grzecznie i nogi zaciskaj......:-D:-D:-D

Ja ide dalej do wisni , dzis ostatnia partia juz....wreszcie.....:szok:

A po poludniu znow brat przyjezdza do tego balkonu,mam nadzieje ze dzis skonczy.....:confused:
Zajze pozniej laski,niech zadna nie rodzi w miedzy czasie.....:happy2::happy2::happy2:

reklama
No ja liczę, że jako pierworódka i od pierwszych skurczy to dojadę spokojnie. Na szczęście po drodze jest Akademia Medyczna w Gdańsku więc w razie czego zjedziemy z autostrady/obwodnicy wcześniej:-D
No chyba że mi wody odejdą to będzie szpital na miejscu:dry:
Efe mi odkąd odeszły wody ,bo skórczy jeszcze nie miałam to do urodzenia małego upłynęło 13h a od przebicia pęcherza jakies 10h.Kazda może to inaczej przechodzić:-)

dziewczynki ja już mam wolne, mąż poszedł do pracy a ja w domku. Mam kilka rzeczy do zrobienia, ale bedę zaglądać.
Chogata to puchnięcie faktycznie dziwne co najmniej, dobrze by by lo jakbyś sie skontaktowała z lekarzem, boi to moze byc zatrucie ciążowe.
Ja całą noc miałam napięty brzuch, Mała strasznie bryka i dziwnie się czuję, zjem zaraz 2 nospy, jak nie pomogą to chyba pójde do połoznej środowiskowej u mnie na miejscu. Mają dziś otwarte, dla tych co bez umawiania, dzwi otwarte.

Chogata twoje puchniecie wydaje mi sie niepokojace. Robilas badanie ogolne moczu??Ale tak niedawno, bo jesli cos by sie dzialo to w moczu by bialko wyszlo, moze sprawdz co??Niezawsze niskie cisnienie oznacza ze wszystko w porzadku:confused:
Kaśka ja w poniedziałek robiłam badania moczy i nie mam białka ,wszystko ok oprócz tych bakterii.Tylko ja może po mamie to mam bo ona od 4 mc była juz suchnieta.A dzwoniłam do ginki i mam zespół jakiegos nadgarstka;-).Dobra uciekam bo musze troszkę spraw załtwić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry