basia1807
mama trzech skarbów
dzieki MalinkoBasiu no też tak pisze.I mam przepisane komplet witamin gdzie właśnie są te witaminy i biorę fenoterol,nic złego się nie dzieje....

ale mam zgage

ani sie schylic nie potrafie... tabletki tez nie pomagaja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki MalinkoBasiu no też tak pisze.I mam przepisane komplet witamin gdzie właśnie są te witaminy i biorę fenoterol,nic złego się nie dzieje....

powiem ci Miranda ze tak jest wszedziedziewczynki, chyba mnie trafi, właśnie dostałam kolejny list z firmy ściągającej długi. Jak wyprowadzałam się z mieszkania juz 2 lata temu, popłaciłam wszystkie rachunki, ale nie wiedziałam że muszę zadzwonic do szanownej elektrowni i powiedzieć że sie wyprowadzam. Ktoś kto sie wprowadzał na to miejsce nie zapłacił a teraz mnie ścigają. Dzwoniłam i wytłumaczyłam że ja juz tam nie mieszkałam i że prześlę im dowody. Wysłałam rachunki a oni po pewnym czasie znowu że to moja wina że nie zadzwoniłam i że mam płacić. A teraz już kolejny raz mnie znaleźli nie wiedząc jak i znowu się dopominają. Szlag mnie trafi, juz mi się nie chce z bałwanami gadać.
Idę na zakupy, na razie.

u mnie z lezeniem tez ciezko tym bardziej ze musze core obslugiwac i nie da rady tak jak lekarka kazalawitajcieleżę dopiero 2 doby, a już zaczynam mieć dosyć... co prawda to chyba pomaga, bo skurczy nie czuję, ulga w dole brzucha i jedynie wczoraj odczuwałam ból w pachwinach; mała faktycznie jest dzięki temu leżeniu wyżej; martwię się, muszę wytrzymać do 30 lipca żeby zakończyć 37 tydzień...
w weekend goście, mój M. będzie robił balkon, czeka nas jeszcze niewielki remont pokoju, a ja unieruchomiona; nie widzę tego wszystkiego![]()

rubi nie sugeruj sie tak bardzo tymi pomiarami wagi dziecka na usg, bo one nie sa dokladne, a nawet rzadko wychodza dokladne. Oszacowana waga dziecka to na pewno nie jest cos czym powinnas sie martwic. A jak bedzie cie bolalo to jedz do szpitala na ktg na sprawdzenie, przeciez nie wywolaja porodu bez twojej zgody
ja znikam do poloznej, zajrze pozniej, pa

No ale nic zaciskaj nozki jak dlugo sie da i tlumacz tlumacz, moze poslucha
A ja mam ich gleboko w du..... w zyciu im nie zaplace