reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
azorek współczuję. My żeby się z nimi nie użerać założylismy konto internetowe, właśnie to dzwonienie najgorsze, a te ich na oko wyliczenia zawsze są za duże. Teraz za 2 miesiące tylko wpiszemy im ile złużyliśmy, dostaniemy rachunek i do widzenia. Rachunki przychodzą na męża a jego angielski jest taki sobie, więc ja zawsze wszystko załatwiam. Ale oni zawsze mają pretensje że to nie mąz i czy może do telefonu. A co, jakby to kumpel jego zadzwonił podając się za niego to by sprawdzili. Szlag mnie trafia na ich system.

reklama
Mam wiadomosci od Agusi byla dzis u gina bo strasznie zaczal ja bolec brzuch z lewej strony, ale tylko z lewej zadne skurcze tylko dosc silny bol, ze nie mogla sie dotknac. No i sobie wyobrazcie ze ma zlamane zebro:szok::szok:Maly rozbojnik tak ja kopnal ze zlamal jej zebro:szok::szok:Rtg nie mozna teraz zrobic wiec pozostaje narazie gdybac w jakim stanie ono jest czy tylko pekniete czy zlamane nie daj boze z przemieszczeniem:baffled:Jak nie bedzie sie poprawiac to za tydzien zrobia jej usg i wysla do specjalisty:tak::tak:
Sama jestem w szoku:tak::tak:

Rubi aneczka do konca tyg napewno nie wyjdzie Julcia ma zoltaczke i jest pod lampami
O gosi nic nie wiem:-(
O kurcze, a to rozbójnik!Uciekam cos porobić, w końcu mam na to niecałe 2 tygodnir!

Ostatnia edycja:
Matko! Agusia współczuje!
Moja to aniołek. W prawdzie dziś podczas grzania farby pod lampą dostałam kopa, że głową dotknęłam owej lampy, to ona i tak oaza spokoju jest.;-)

Basiu ja mam takie właśnie podejście. Jak zacznie się w weekend to kierunek Elbląg. Chyba że w nocy to na bank Wejherowo, choć jakaś afera z bakterią tam była. Ale wychodzę z założenia, że w szpitalach jest najwięcej zarazków.

Miranda a spróbuj znaleźć 80H albo G?!

Aniso trzymam kciuki! Trzymaj się w dwupaku jeszcze troszkę!

Oki burza idzie więc wyłączam kompa i idę poleżeć:] Miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Witam ;-)

Ło jeżu ale Agi dzidziak to ma pałera :angry:

Poza tym, dziewczyny wstrzymać się proszę i nie rozpakowywać narazie, bo ja w panikę wpadnę :baffled:
torbe dziś musiałam pakować bo mój M. jak mu powiedziałam że 2 sierpniówki już urodziły to mnie zmusił do pakowania :-D

Aniaso - trzymaj się :tak:

reklama
witam
wpadłam do Was na chwilke zobaczyć co u was.
u nas wszystko ok, termin na 15 z usg a z miesiączki 9. no i w 70% będzie synuś :)
przepraszam że zniknęłam ale to nie do końca zależne jest ode mnie. mimo wszystko postaram się bywać tu częściej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry