Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie za dluznikow wziela sie jedna z bibliotek - sprzadali zobowiazania jakies firmie windykacyjnej i ludzie maja do splacania nawet po kilka tysiecy zl za zgubione albo przetrzymane ksiazki
a co do mojego szpitala to.... nadal jestem w szoku bo 4 lata temu bylo tam jak w bajce a Jaska wyciagali wczesniej ze wzgledu na moja nerke a nie dlatego ze duzy...
no i podobno to ja moge wybierac czy chce rodzic sn czy cc choc wszyscy sugeruja cc - nie wiem dlaczego.... musze sie mojego gina wypytac bo on mi na sn szans nawet nie dawal a ja tak do konca nie wiem dlaczego...

A uwierzcie spacer w naszym wykonaniu to biegi przelajowe przez plotki
iWłaśnie Rubi - jak to jest z tym naszym rodzeniem sn czy cc z chorymi nerkami. Ja mam wodonercze, kamień 2cm, 2 razy cięty moczowód i w dodatku zwężony i mówią ,że mam sn rodzić...nie wiem...
my z mezem od 3 miesiecy chcemy zmienic dostawce gazu bo nas oszukali na rachunkach.stan licznika wpisywali tak na oko ze mamy nadplaty ponad 600 funtow
podobno 29 czerwca wyslali czek i nadal czekamy

ale jak ja zapomnialam o rachunku to 2 dni po terminie przyslali mi list ze jak w 24h nie wysle kasy i potwierdzenia to mi komornika przysla za glupie 30 funtow rachunku

Maly rozbojnik tak ja kopnal ze zlamal jej zebro
Rtg nie mozna teraz zrobic wiec pozostaje narazie gdybac w jakim stanie ono jest czy tylko pekniete czy zlamane nie daj boze z przemieszczeniem
Jak nie bedzie sie poprawiac to za tydzien zrobia jej usg i wysla do specjalisty