reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja juz po obiadku:-D
posprzatane...teraz czekac na kolezanke:-D
chyba sobie kawke afunduje ale jakos nie mam ochoty:dry:zu nas wkoncu pada:-D:-D:-D
ale wiatr tak zimny ze masakra:baffled:

u nas wkoncu pada:-D:-D:-D
ale wiatr tak zimny ze masakra:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobra dziewczyny uciekam bo musze się przyszykować bo jedziemy do miasta kupie firanke-mam nadzieje!!!!!!
I mój mi pralke po babci przywiezie i od jutra pranie....
MIŁEGO POPOŁUDNIA PA

Ja juz po obiadku.....teraz chwila przerwy i dalej wisnie ,juz tylko soki mi zostalo zrobic,na szczescie,dzemy porobione.....:-)

Rubi ,mow tak do swojej panny moze okurat poskutkuje.....i posiedzi dluzej w domku...:-D:-D:-D

Wlasnie,Kasia,cos Aniasio sie nie odzywa.....mam nadzieje ze u niej wszystko w porzadku....

Cos sie wiatr duzy zerwal.....pewnie bedzie burza,a ja jeszcze musze narwac lisci z wisni do soku i to 400 sztuk....:szok:

u mnie za dluznikow wziela sie jedna z bibliotek - sprzadali zobowiazania jakies firmie windykacyjnej i ludzie maja do splacania nawet po kilka tysiecy zl za zgubione albo przetrzymane ksiazki :szok::szok::szok::szok:

a co do mojego szpitala to.... nadal jestem w szoku bo 4 lata temu bylo tam jak w bajce a Jaska wyciagali wczesniej ze wzgledu na moja nerke a nie dlatego ze duzy...

no i podobno to ja moge wybierac czy chce rodzic sn czy cc choc wszyscy sugeruja cc - nie wiem dlaczego.... musze sie mojego gina wypytac bo on mi na sn szans nawet nie dawal a ja tak do konca nie wiem dlaczego...

Właśnie Rubi - jak to jest z tym naszym rodzeniem sn czy cc z chorymi nerkami. Ja mam wodonercze, kamień 2cm, 2 razy cięty moczowód i w dodatku zwężony i mówią ,że mam sn rodzić...nie wiem...

Aniaso pojechala do szpitala na ktg trzymajcie kciuki zeby wrocila do domku jeszcze:tak::tak:

U nas pogoda juz znow do bani rano malowiele a teraz znow pada, choc mam wymowke z jednej strony zeby na spacer z malym nie isc:dry::dry:A uwierzcie spacer w naszym wykonaniu to biegi przelajowe przez plotki:baffled::baffled:i

Ja juz po zakupach, kupiłam troszkę ciuszków urzywanych ale nowych dla małej, chciałam sobie biustonosz, ale u nas nie ma moich rozmiarów, więc przykolejnej wizycie w dużym mieście. Jeszcze szukam na ebayu, ale też nie widzę. W końcu 38F to nie przelewki.
Macie rację z tym płaceniem, wszędzie są upierdliwi jak im trzeba zapłacić. Ale jak powinni oni, to cisza.Szkoda słów.

Właśnie Rubi - jak to jest z tym naszym rodzeniem sn czy cc z chorymi nerkami. Ja mam wodonercze, kamień 2cm, 2 razy cięty moczowód i w dodatku zwężony i mówią ,że mam sn rodzić...nie wiem...

neverend ;-) ja 4 lata temu tez mialam rodzic sn ale okazalo sie ze mam calkowity zastoj w prawe nerce i prawie polowa lewej tez "zalana" a ze wczesniej w 29tc mialam przedwczesne skurcze i bralam fenoterol to ordynator stwierdzil ze nie ma na co czekac bo sama nawet po 3 prowokacjach nie urodze i trzeba zrobic cc...

teraz to chyba konsekwencja tego pierwszego cc i byc moze cos z ta blizna jest nie tak bo przed badaniem lekarz mowil ze moge rodzic jak chce a potem stwierdzil ze w moim przypadku to raczej cc bedzie.... a jak chce sn to na wlasne ryzyko....

a w ogole to juz nic nie mowie / pisze bo jakis czas temu obie z gosia72 chcialysmy zeby nasze dzieciaczki przed cc "na zimno" sie same zdecydowaly i co? gosia juz rozpakowana a ja niewiele brakowalo...

wlasnie... co z sierpinowymi maluszkami i ich mamami???

oj miranda wiem o czym mowisz tu do tego wszystko dziala na telefon i za kazdym razem z kim innym sie rozmawia:wściekła/y:my z mezem od 3 miesiecy chcemy zmienic dostawce gazu bo nas oszukali na rachunkach.stan licznika wpisywali tak na oko ze mamy nadplaty ponad 600 funtow:szok::angry: podobno 29 czerwca wyslali czek i nadal czekamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jak ja zapomnialam o rachunku to 2 dni po terminie przyslali mi list ze jak w 24h nie wysle kasy i potwierdzenia to mi komornika przysla za glupie 30 funtow rachunku:szok::wściekła/y:

reklama
Mam wiadomosci od Agusi byla dzis u gina bo strasznie zaczal ja bolec brzuch z lewej strony, ale tylko z lewej zadne skurcze tylko dosc silny bol, ze nie mogla sie dotknac. No i sobie wyobrazcie ze ma zlamane zebro:szok::szok:Maly rozbojnik tak ja kopnal ze zlamal jej zebro:szok::szok:Rtg nie mozna teraz zrobic wiec pozostaje narazie gdybac w jakim stanie ono jest czy tylko pekniete czy zlamane nie daj boze z przemieszczeniem:baffled:Jak nie bedzie sie poprawiac to za tydzien zrobia jej usg i wysla do specjalisty:tak::tak:
Sama jestem w szoku:tak::tak:

Rubi aneczka do konca tyg napewno nie wyjdzie Julcia ma zoltaczke i jest pod lampami
O gosi nic nie wiem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry