reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pociesz się Efe, że mam to samo z pościelą. Tego wzoru nie ma, ale ten jest najnowszy, dopiero dostaliśmy:wściekła/y:. Albo pościel dla niemowlaka zaszyta na stałe:baffled:, dorosłemu się różne rzeczy przytrafiają:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja bede musiala kupic nowa koldre!:angry: a poszewki ktore mam zmniejsze u krawcowej. Ta, ktora kupilam jest za wielka! Ja nie wiem jak ten durny sprzedawca bo inaczej go nie moge nazwac mogl mi dac taki rozmiar. Skoro pokazalam palcem ktore chce lozeczko i zeby dal do tego koldre to chyba logiczne ze nie powinna byc dwa razy wieksza:confused:

Majaam koleżanka też mi mówiła, żeby się tak na ten Gdańsk nie nastawiać. Ona jechała z listą rzeczy wybranych w internecie, żeby szybciej było i wyszła z pustymi rękoma, bo nic z tego nie mieli.
A ja naiwna muszę się chyba na własnej skórze przekonać?

Oki miłego wieczorka:)
Idę się po popluskać w wannie;)

U mnie to dosłownie wciskają przysłowiowemu łysemu grzebień:wściekła/y:, dlatego wolę samoobsługowe i lumpki( i tak trzeba wszystko porządnie wyprać i większość gotować)

Ja zaliczę Housea, bo w roku szkolnym zazwyczaj już przysypiałam.

;) zastanawiam się co przeczytam jutro...:sorry2::confused:

Ostatnia edycja:
Ja dopiero wpadlam do was.....a tu wszystkie sie zegnaja.....:baffled::baffled::baffled:
Poszylam troche,spodnie dla siorki przerobione....nawet dla dzidzi pare rzeczy poprzerabialam(glownie posciel).....a teraz poczytam co naskrobalyscie od poludnia.....

Ja bede musiala kupic nowa koldre!:angry: a poszewki ktore mam zmniejsze u krawcowej. Ta, ktora kupilam jest za wielka! Ja nie wiem jak ten durny sprzedawca bo inaczej go nie moge nazwac mogl mi dac taki rozmiar. Skoro pokazalam palcem ktore chce lozeczko i zeby dal do tego koldre to chyba logiczne ze nie powinna byc dwa razy wieksza:confused:

A co nie masz paragonu żeby to wymienic?Przecież to nie Twoja wina że sie sprzedawca pomylił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry