Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a poszewki ktore mam zmniejsze u krawcowej. Ta, ktora kupilam jest za wielka! Ja nie wiem jak ten durny sprzedawca bo inaczej go nie moge nazwac mogl mi dac taki rozmiar. Skoro pokazalam palcem ktore chce lozeczko i zeby dal do tego koldre to chyba logiczne ze nie powinna byc dwa razy wieksza
, dlatego wolę samoobsługowe i lumpki( i tak trzeba wszystko porządnie wyprać i większość gotować)

Ja bede musiala kupic nowa koldre!a poszewki ktore mam zmniejsze u krawcowej. Ta, ktora kupilam jest za wielka! Ja nie wiem jak ten durny sprzedawca bo inaczej go nie moge nazwac mogl mi dac taki rozmiar. Skoro pokazalam palcem ktore chce lozeczko i zeby dal do tego koldre to chyba logiczne ze nie powinna byc dwa razy wieksza
![]()
Mam paragon ale rozpakowalam ja a towar mozna zwrocic tylko w nienaruszonym stanieA co nie masz paragonu żeby to wymienic?Przecież to nie Twoja wina że sie sprzedawca pomylił.
Wiesz, tak na dobra sprawe to powinnam spojrzec na wymiary koldry, wymiary lozeczka i poszewek.