reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
normalnie ale spokoj:-D
oba moje skarby zasnely:-D:-D:-D
teraz sobie troche odpoczne:-D
czytalyscie o polce ktora twierdzi ze jej 13 letnia corka zaszla w ciaze bo plywala w hotelowym basenie:dry:
ciekawe gdzie ona plywala ze corke urodzila:dry:
i jak maja polske normalnie traktowac za granica... jaktak sie kompromituje przez niektore osoby:dry:

a cos bym zjadla ale nie wiem co:no:
a jikis taki glod mnie zlapal... i nie wiem co wchlonac:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a mnie ścięło spanie i bałam się że nie zdąże z obiadkiem, ale nawet się dało zrobic na czas. Ziemniaczki sie gotują, mąz zaraz wraca z pracy.Ale się wyklarowała pogoda, pranie sie dosusza i wiem co później będę robić...
A z tą 13-tką to faktycznie szok. Mama głupsza od córki. Może liczy na sensację i większe pieniądze, bo w końcu skąd znajdzie ojca dziecka?
Dalej jestem śpiąca...

Kurczę też zaraz muszę poprasować...
A tak u nas duszno, choć chmurska się zbierają...
No, ale już fotelik samochodowy przygotowany mam.
Wypucowałam go że hoho!
Kurczę - wszędzie u mnie kocie kłaki. Mojej czarnej Zuźce wyłażą kłębami!
To ile już sierpniówek zostało lipcówkami?
A Gosia w którym tc. urodziła?

Witam nową sierpniówkę!!!!
Ach dziewczyny mąż nastawil pranko i powiesił mi firanke:szok::szok::szok::szok::szok:
jestem w szoku pozytywym!!!I kazał leżeć albo siedzieć przed kompem i odpoczywac a sam poszedł do ciągnika....
'Ale pokój od razu wygląda inaczej jak wisi firanka i jeszcze pachnie płynem do płukania!!! Jutro mój pojedzie po materacyk,a siostra przyjedzie mi poprać pościel dla małego:-D ależ ja mam dobrze:-D:-D hehe ciekawe jak długo???:dry:
A u mnie pada co chwila ,grzmi i słońce świeci-pogoda w kratkę:-D

MAlinka ja mialam zgage ale po tych tabletkach to masakra... tak to nic sie nie dziej... chodze troche jak pijana ale jest ok:-D:-D
ja juz poprasowalam.... jutro obiadek muse ugotowac:dry:
ale jakos mniej mi sie chce:dry:
a jak chodze sikac w srodku czuje dziwny ucisk... az sie boje:szok:
ma ktoras z was tak?
czuje sie jakby dzidzia miala mi zaraz wyjsc...tak chocby sie glowka na dol zsuwala:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry