reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Andariel ty tez bierzesz frnoterol? czy te drugie?
ile juz bierzesz?
bo nie wiem kiedy przejdzie... ale wzielam rano i nie ma zle druga wezme wieczorem.... a jutro sie pokulam:-D

reklama
daj spokój, basia, przecież ja tak samo mam (i parę dziewczyn z forum też:-D)

dobra, znalazłam:
"basia podpytaj lekarza, może jednak zmieni Ci lek na Cordafen - również wycisza skurcze, a daje mniej przykrych efektów (poczytałam opinie innych kobiet, które to brały i faktycznie jest on lepiej tolerowany); ja łykam od poniedziałku, najpierw przez 5 dni 4 x na dobę po 1 tabletce, a od jutra przez kolejne 5 dni 3 x dobę"

oprócz tego magnez (ale w odstępach kilkugodzinnych od cordafenu)

kobiety, które brały jeden i drugi specyfik twierdziły, że po fenoterolu czuły się znacznie gorzej

:szok::szok::szok::szok:Jeszcze kotlety i ziemniaki zmiescisz??A gdzie miejsce dla Lenki??Sama ja wypchniesz bo miejsca zabraknie. Ale masz pojemne to M4:szok::szok:

Kasiu ja nigdy do niejadków nie należałam hihi. Dużo potrafię jeść. Obiad skończę i po godzinie idę po dokładkę, bo mi się miejsce zrobiło. A te dwa talerze zupy to ja o 12:30 jadłam, czyli lunch był. A obiad dopiero przed chwilką wtrąbiłam. A Lenka ma się dobrze. To chyba ona tak mnie do jedzenia ciągnie. Mój się śmieje i mówi, że ma nadzieję, że mi po porodzie przejdzie. A sam mi te batony dał!

Ja sobie nie wyobrażam jak można mieć dziecko niejadka?

No Motyl nudzić to się tu nie można:cool2:

Hmmm 34 lipcówki rozpakowane. A który my dziś mamy? 12 lipca !!!

Chyba wszystkie poszły jeść? Dobra idę LB.
Miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
No dokładnie :-D,najwazniejsze zeby te wszystkie historie dobrze sie konczyły.
Mąż robi obiad niby kiedys na kuchni pracował a nie wie ze mielone w bułce trzeba obtoczyc:-D.No przynajmniej mam zabawnie.

reklama
Matko,
Chogata ja przezylam kamienie w kwietniu bol podobny wiec wiem co czulas tez wymiotowalam z bolu:-(.
Rubi ja to panikara jestem ale troche Cie rozumiem teraz tez sie balam jechac do szpitala z tymi skurczami po tym jak mnie zostawili na weeken dwa tygodnie temu:baffled:

Ale i tak juz zadna nie przebije mojej glupoty:cool2: wiecie co zrobilam jakas godzine temu? otoz chcialam posiedziec na swiezym powietrzu i popatrzyc jak dach robia i tu naleza mi sie fanfary zamiast na materacu polozylam sie na wacie szklanej :angry::no::wściekła/y: siedzialam pod prysznicem prawie godzine a i tak mnie wszytko swedzi grrrrrrrrrr:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry